18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στα χέρια των Βόσνιων η δεύτερη θέση, αξία στο 2.00

Ειδήσεις Ελλάδα

TIPS ΤΣΑΡΛΥ

ΤΣΑΡΛΥ
  ΤΣΑΡΛΥ

12.11.2021 | 21:52

Ο Έντιν Τζέκο κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία
2021 AMEL EMRIC/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει τα παιχνίδια του Σαββάτου και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Στον 4ο όμιλο οι Γάλλοι θα κερδίσουν το Καζακστάν και θα εξασφαλίσουν την πρώτη θέση. Η μάχη γίνεται για τη δεύτερη θέση. Οι Βόσνιοι έμειναν όρθιοι στην Ουκρανία.

Μέσα Πιάνιτς και Τζέκο, με ψυχολογία από την εμφάνιση στο Κίεβο

Πήραν το 1-1 σε ένα παιχνίδι που πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες τους εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Το συγκεκριμένο παιχνίδι τούς δίνει πίστη για τη συνέχεια και το δικαίωμα να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους.

Κερδίζουν σήμερα τους Φινλανδούς και παίζουν ξανά εντός έδρας, τελικό με τους Ουκρανούς. Σε αυτήν την περίπτωση, θα τους βολεύει και η ισοπαλία. Μετά από καιρό σε αποστολή οι Βόσνιοι έχουν όλα τους τα αστέρια και καλή ψυχολογία. Με την εμφάνιση που έπιασαν στο Κίεβο, θα κερδίσουν τους Φινλανδούς και θα παίξουν για δύο αποτελέσματα στον τελικό για τη δεύτερη θέση. Οι αποδόσεις στον άσο της Βοσνίας (16:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ), από 2.00 και πάνω είναι δίκαιες.

Μεταμορφωμένοι με τον Φαν Χάαλ

Στον 7ο όμιλο οι Ολλανδοί κρατάνε την κατάσταση στον έλεγχο τους. Έκαναν ένα προβληματικό ξεκίνημα με τον Ντε Μπουρ, από την ημέρα όμως που ανέλαβε ο Φαν Χάαλ μπήκαν τα πράγματα σε μία σειρά.

Με ωραίο ποδόσφαιρο, ρεκόρ 4-1-0 και τέρματα 18-2 με τον έμπειρο τεχνικό, οι “οράνιε” πάτησαν ξανά στην πρώτη θέση. Χρειάζονται το διπλό στο Μαυροβούνιο και θα παίξουν για δύο αποτελέσματα σε εντός έδρας τελικό για την πρώτη θέση με την Νορβηγία δίχως να έχουν να αντιμετωπίσουν τον Χάαλαντ. Το διπλό με over 1,5 στο Μαυροβούνιο (21:45 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ) δίνεται στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βοσνία – Φινλανδία: 1 (απόδοση 2.00), 16:00
Μαυροβούνιο – Ολλανδία: 2 & over 1,5 (απόδοση 1.50), 21:45

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό