16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στα υπόψιν ο Κατράνης για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
20.08.2021 | 20:12

Ο Αλέξανδρος Κατράνης σε στιγμιότυπο από τη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο
EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Αλέξανδρου Κατράνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν, σε περίπτωση που προχωρήσει για την απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ.

Παρά την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί για το αριστερό άκρο της άμυνας, η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, είναι αυτή του Αλέξανδρου Κατράνη, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τη Σεντ Ετιέν.

Οι σκέψεις των διοικούντων της ΑΕΚ για την απόκτηση ενός ακόμα ακραίου αμυντικού έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Χατζισαφί δεν είναι αξιόπιστος στο αμυντικό κομμάτι, ενώ υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό, με τον Μάριο Μιτάι να μην εμπνέει σιγουριά για να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω αυτή τη χρονιά.

Ο Κατράνης, αγωνιζόταν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου, όταν παραχωρήθηκε στη Σεντ Ετιέν το καλοκαίρι του 2017, έναντι 800 χιλιάδων ευρώ.

Από τους “στεφανουά” παραχώρηθηκε με τη μορφή δανεισμού κατά σειρά σε Μούσκρον, Ατρόμητο και Χατάισπορ. Την περσινή σεζόν στην Τουρκία είχε απολογισμό 1 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 24 συνολικά συμμετοχές.

Διαψεύδει η ΑΕΚ για Κατράνη

Η ΑΕΚ διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο, καθώς ο Χατζισαφί αναμένεται να επιστρέψει στη δράση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά το διάλειμμα λόγω εθνικών ομάδων τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα τονίζεται χαρακτηριστικά ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός δεν δημιουργεί νέα δεδομένα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Άλλωστε το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή στη μεσοεπιθετική γραμμή.

σχετικα αρθρα

Ο Αλέξανδρος Κατράνης στο SPORT24: “Δεν κλείνω την πόρτα στην Ελλάδα, εδώ έφτασα στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας”

Μόνο ποσοστό μεταπώλησης ζητάει η Σεντ Ετιέν για Κατράνη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό