20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Στα σύρματα: Οι πολίτες εκτονώνουν τον θυμό τους στους κρατούμενους-τηλεφωνητές

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρόγραμμα «Στα σύρματα» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά η Άννα δεν είναι πολύ ικανοποιημένη από τους εθελοντές της.

Παρ’ όλα αυτά, προτρέπει τη Βανέσα να καλέσει κι εκείνη στις γραμμές, για να εκτονώσει τον θυμό που έχει με τον Κίμωνα. Ο Ιούλιος προσπαθεί να πάρει μαζί του «Στα σύρματα» τους συγκατοίκους του, ενώ η εμφάνιση του Πικρού (Τάκης Σακελλαρίου) φέρνει μπερδέματα και σπαρταριστές καταστάσεις στο όγδοο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, ώρα 21:45

Επεισόδιο 8ο: Το πρόγραμμα «Στα σύρματα» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, χωρίς να αφήνει την Άννα πολύ ικανοποιημένη από τους εθελοντές της. Παρ’ όλα αυτά, προτρέπει τη Βανέσα να καλέσει κι εκείνη στις γραμμές, λόγω του θυμού που έχει με τον Κίμωνα. Ο Ιούλιος ενημερώνει τους συγκατοίκους του ότι θα προσπαθήσει να τους πάρει μαζί του «Στα σύρματα», κάτι που δίνει ελπίδες στον Σπύρο και στον Φάνη. Τέλος, το ερωτικό πρέσινγκ του Μητσάκη στον Σπύρο και η εμφάνιση του Πικρού θα φέρουν μπερδέματα και νέα δεδομένα.

Στον ρόλο του Γιάννη Πικρού εμφανίζεται ο Τάκης Σακελλαρίου. Είναι ο πρώην αρχηγός των συμμοριών, ένα όνομα, μια ιστορία μέσα στα ιδρύματα. Σε κόντρα και μίσος κι αυτός, με τη σειρά του, με τον Ιούλιο, μπαίνει μέσα στη φυλακή με δική του πρωτοβουλία και απώτερα σχέδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό