23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Στα σκαριά η ταινία The Mandalorian and Grogu!

Ειδήσεις Ελλάδα

H Lucasfilm ανακοίνωσε επίσημα μια νέα ταινία στημένη στον κόσμο του Star Wars, η οποία ονομάζεται The Mandalorian and Grogu και προφανώς βασίζεται στην τρομερά επιτυχημένη τηλεοπτική παραγωγή του Disney+ με πρωταγωνιστή τον Pedro Pascal.

Η ανακοίνωσε έγινε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars και απ’ ό,τι φαίνεται η υπόθεση εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα της τρίτης σεζόν του The Mandalorian. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Jon Favreau, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

Λατρεύω να αφηγούμαι ιστορίες που διαδραματίζονται στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο George Lucas. Η προοπτική να φέρουμε τον Mandalorian και τον Grogu στη μεγάλη οθόνη είναι εξαιρετικά συναρπαστική.

Επιπλέον, η Lucasfilme επιβεβαίωσε ότι η ταινία The Mandalorian and Grogu δεν έχει καμία σχέση με τη νέα τριλογία Star Wars που ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο στο πλαίσιο του Star Wars Celebration. Εξάλλου, επιβεβαιώθηκε και η δεύτερη σεζόν του Ahsoka.

Δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα για την πρεμιέρα του The Mandalorian and Grogu, ούτε αυτό για τη δεύτερη σεζόν του Ahsoka.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό