21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στα… πιτς για ένα μήνα ο Πέλκας

Ειδήσεις Ελλάδα

Νοκ άουτ από τις υποχρεώσεις της Φενέρμπαχτσε για ένα μήνα τέθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο του την Πέμπτη (12/08), στη διάρκεια της προπόνησης.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος, καθώς μετά τον τραυματισμό του οι εξετάσεις έδειξαν ότι θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τις εκδηλώσεις της τουρκικής ομάδας για περίπου 4 εβδομάδες.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας μάλιστα στο μήνυμά του πως θα επιστρέψει πιο δυνατός στις υποχρεώσεις της Φενέρ:

«Θα μείνω μακριά από το γήπεδο για 3-4 εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού στον ώμο. Θέλω να υποστηρίξω τους φίλους μου για να ανακτήσω την υγεία μου το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψω στην ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της σεζόν.

Αν και λυπάμαι πολύ που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μας στους προσεχείς αγώνες, υπόσχομαι στους οπαδούς μας να επιστρέψω πιο δυνατός. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τις ευχές σας», αναφέρει στο μήνυμά του ο Πέλκας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό