25 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή vs Γιώργου Λιάγκα: «Σφάζονται» για τα μάτια του Κασσελάκη – Το χρονικό της κόντρας τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πινγκ πονκ δηλώσεων έχει εξελιχθεί η κόντρα στα ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα, σχετικά με το αν θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth.

Το χρονικό της κόντρας των δύο παρουσιαστών

Δευτέρα 20 Μαΐου

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε με τους συνεργάτες της την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Σε μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Παπανώτα για την έξοδο του ζευγαριού στα μπουζούκια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέκοψε τους συνεργάτες της για να κάνει μια αποκάλυψη σχετικά με τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ θα πω μόνο ότι έχω βαρεθεί να ζούμε για τους άλλους σε αυτή τη χώρα. Θα ήθελα να κάνω μια αποκάλυψη και είναι κάτι που δεν έχει ακουστεί. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπεθ στα Χανιά. Σας αναφέρω μια πληροφορία που έχω. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνο εκείνος, αλλά γνωρίζω ότι μέχρι στιγμής ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δεχτεί πρόταση».

Η απάντηση-διάψευση του Λιάγκα στο ρεπορτάζ της Τσιμτσιλή

Το ρεπορτάζ που είχε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth διέψευσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό, την Δευτέρα 20 Μαΐου.

«Αυτό το ρεπορτάζ, συγγνώμη που θα δυσαρεστήσω τους συναδέλφους εκεί, δεν ισχύει. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση στον Αργυρό, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση, το λέω ξεκάθαρα, να τραγουδήσει ο Αργυρός στο γάμο του Κασσελάκη. Δεν έχει κλειστεί μέχρι τώρα κανένας τραγουδιστής. Απ’ ό,τι λένε οι πληροφορίες μου δεν υπάρχει μεγάλο όνομα» είπε αρχικά ο παρουσιαστής του Πρωινού.

«Μπορεί να γίνει ένα μικρό ή μεσαίο κρητικό γλέντι, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Αργυρός. Μπορεί να είναι ο Αργυρός ως καλεσμένος, όμως, δεν θα τραγουδήσει. Τώρα, αν σηκωθεί και πει ένα τραγούδι έτσι, δεν το ξέρω. Αλλά επίσημα να βγει με ορχήστρα ο Αργυρός να τραγουδήσει, αυτό δεν υπάρχει το ενδεχόμενο» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τσιμτσιλή σε Λιάγκα: «Επιμένω στο ρεπορτάζ μου, διασταύρωσε και εσύ το δικό σου»

Την απάντησή της στον Γιώργο Λιάγκα, θέλησε να δώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης 21/5, καθώς ο παρουσιαστής διέψευσε το ρεπορτάζ της σχετικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ότι θα τραγουδήσει στον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη.

«Επειδή ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε ένα ρεπορτάζ που είπα εγώ ο Γιώργος Λιάγκας, θέλω να πω ότι επιμένω στο ρεπορτάζ μου. Δεν είπα ότι έχουν κλείσει συμβόλαιο και ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αναλάβει τη διασκέδαση. Είπα ότι όλο αυτό θα γίνει φιλικό επίπεδο, και το γνωρίζω από πολύ καλή πηγή, οπότε Γιώργο μου διασταύρωσε και εσύ το δικό σου ρεπορτάζ. Θα είναι ένα καλεσμένος που μεταξύ άλλων, θα αναλάβει και τη διασκέδαση. Το πόσα τραγούδια θα πει δεν το ξέρω. Ο Γιώργος μπορεί να ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι σε μια μορφή συνεργασίας, εγώ όμως, δεν μίλησα για συνεργασία. Αν μας καλέσει ο κύριος Κασσελάκης στον γάμο θα δούμε», ξεκαθάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η απάντηση του Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε εκ νέου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τα όσα είπε εκείνη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος -σύμφωνα με το δικό της ρεπορτάζ- θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη στα Χανιά.

Ο παρουσιαστής επιμένει για δεύτερη ημέρα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν είναι καν καλεσμένος στον γάμο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τώρα θέλω να κάνω λίγο ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τη φίλη μου τη Σταματίνα που την εκτιμώ. Πάμε στον Κασσελάκη για να λύσουμε αυτό το περιβόητο μυστήριο. Η Σταματίνα είπε χθες ξεκάθαρα, επειδή το άκουσα, ότι ο Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Κασσελάκη. Βγήκα χθες εγώ και είπα ότι δεν πρόκειται. Δείτε τη δήλωση της Σταματίνας και δείτε και τη δικιά μου. Όταν λέω ‘τραγουδάω στον γάμο’, σημαίνει ότι έχει στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση, ότι έχω πάρει την ορχήστρα μου και τραγουδώ στον γάμο. Δε σημαίνει ότι είμαι προσκεκλημένος σε έναν γάμο, μού δίνει το μικρόφωνο ο γαμπρός και άντε πες και στο τσακίρ κέφι ένα τραγούδι. Το είπα κι εγώ ότι μπορεί να γίνει».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Σήμερα η Σταματίνα με έψεξε ότι διαστρέβλωσα το ρεπορτάζ και να κοιτάξω τις πληροφορίες μου. Θέλω λοιπόν να διαβεβαιώσω τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι οι πληροφορίες μου συνήθως, όχι πάντα, είναι σωστές. Σπάνια πέφτω έξω. Θέλω να πω, γιατί μου έρχονται και τώρα οι πληροφορίες, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα τραγουδήσει στον γάμο του κ. Κασσελάκη και του κ. McBeth. Τέλος. Μάλιστα, το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη ότι ο Στέφανος για λόγους αριστεράς ποτέ δεν θα έβαζε κάποιον σελέμπριτι να τραγουδήσει. Και παρότι είναι φίλος με τον Αργυρό, και ο πατέρας του Αργυρού είναι μάλλον αριστερός, δε θα καλούσε ποτέ έναν σελέμπριτι στον γάμο του. Εδώ πήγε στα μπουζούκια και τον έκραξαν κάποιοι».

Τετάρτη 22 Μαΐου

«Κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια, η βασική διάψευση καταρρίπτεται»

Και φτάνουμε στην Τετάρτη 22 Μαΐου και στη νέα απάντηση της Σταματίνας στον Γιώργο.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μου αρέσουν οι ίντριγκες και οι κόντρες, ειδικά on air, προτιμώ να τα λύνω στο τηλέφωνο. Δεν είμαι από τους δημοσιογράφους που είναι της λογικής “έλα να βγάλουμε τα ρεπορτάζ μας να δούμε ποιο είναι πιο έγκυρο. Αλλά επειδή πιέστηκα και επειδή έχω φίλους που όταν μου λένε μια πληροφορία δεν το κάνουν για να με εκθέσουν, σήμερα Γιώργο μου θα το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα σας αποδείξω ότι αυτό που είπα όχι απλά είναι αληθές, αλλά υπάρχει και άλλο παρασκήνιο. Εγώ τον Γιώργο τον εκτιμώ και τον έχω στηρίξει στα δύσκολα».

Λίγο αργότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να παρουσιάσει το νέο ρεπορτάζ της για τον γάμο, λέγοντας: «Είπα στον Γιώργο να διασταυρώσει το ρεπορτάζ του και επανήλθε λέγοντας ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν θα καλούσε ποτέ κάποιον celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του. Το κύριε Γιώργο και κυρία Σταματίνα μου κάνει τουλάχιστον αστείο. Επίσης θέλω να σου πω ότι κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια, οπότε θεωρώ ότι αυτή η διατύπωση ήταν άκυρη. Οι πληροφορίες που έχει ο Γιώργος είναι από την πλευρά του κύριου Κασσελάκη, οπότε δεν τον κακίζω, γιατί προφανώς είναι αυτή η γραμμή που θέλει να κρατήσει ο κύριος Κασσελάκης. Εγώ θα προχωρήσω το ρεπορτάζ Γιώργο μου και θα σου πω ότι επειδή έχεις πολλά τηλέφωνα και συνεργάτες, μπορείς να το διασταυρώσεις άμεσα. Τον Απρίλιο έγινε επίσημη πρόταση στον Χρήστο Μάστορα, με αποδείξεις που υπάρχουν, υπήρξε επικοινωνία. Άρα η βασική διάψευση του δικό μου ρεπορτάζ, δηλαδή ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν θα επέλεγε celebrity για τον γάμο του, καταρρίπτεται. Ο Χρήστος, εκτός ότι είχε μια προγραμματισμένη συναυλία με το συγκρότημά του, παράλληλα έχει επιλέξει με την ομάδα του να μην εμπλέκεται σε δεξιώσεις πολιτικών προσώπων».

«Αφού αρνήθηκε, προφανώς οι άνθρωποι που του διοργανώνουν τον γάμο πήγαν σε κάποιες επόμενες λύσεις. Εκεί λοιπόν έρχεται και κουμπώνει στο δικό μου ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Αν οι δύο άντρες μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με την έξοδο του κύριου Κασσελάκη στα μπουζούκια, αποφάσισαν να μην το προχωρήσουν το κατανοώ. Δεν θεωρώ ότι για μια τέτοια πληροφορία χρειάζεται να μπαίνουμε σε όλο αυτό. Έχουμε βρεθεί να μετράμε τα ρεπορτάζ μας στο τραπέζι», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η νέα απάντηση του Γιώργου Λιάγκα: «Δεν είναι κακό ότι κάνατε λάθος ρεπορτάζ, είναι ανθρώπινο»

Τοποθέτηση «κόλαφο» έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τους συνεργάτες του «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου, με αφορμή το ρεπορτάζ για τον γάμο Κασσελάκη – Tyler και αν θα τραγουδήσει εκείνη τη μέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Ο Δημήτρης Παπανώτας κάνει λάθος, θα έπρεπε τώρα να μη μιλάει. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες ήταν ο μεγαλύτερος θιασώτης του Κασσελάκη

Στη συνέχεια, παρατήρησε για τον Κώστα Φραγκολιά: «Πετάχτηκε και ο Κώστας Φραγκολιάς. Πώς έκανε ρεπορτάζ και έδωσε μια πληροφορία που δεν την ήξερε κανένας; Και απορώ πώς την έμαθε. Μπράβο του! Όντως θα κατέβω στις Σπέτσες με τον κ. Κασσελάκη και τον κ. McBeth και θα κάνω συνέντευξη στο σπίτι τους».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μπήκε στο στόχαστρο του παρουσιαστή, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Να απολογηθώ στην κ. Μεσσαροπούλου γιατί εγώ κάνω μια συνέντευξη στο σπίτι του Κασσελάκη, που φαντάζομαι ότι Όλοι οι Έλληνες θα ήθελαν να κάνουν. Από πότε ο δημοσιογράφος που κάνει συνέντευξη με έναν πολιτικό είναι εκπρόσωπος Τύπου; Ειλικρινά Τίνα μου, μιλάς εσύ για το πώς ο καθένας κάνει ρεπορτάζ στα κόμματα; Ειλικρινά, εσύ τώρα; Να το πει κανένας άλλος, όχι εσύ. Είσαι έξυπνη γυναίκα και πετυχημένη, άσχετα αν έχεις κάνει κάποια λάθη. Όταν εσύ έχεις ένα ρεπορτάζ για τη Νέα Δημοκρατία, πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε όλοι που το έμαθε η Τίνα Μεσσαροπούλου; Δεν θα ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση; Βγαίνεις και λες εσύ για μένα πώς κάνω ρεπορτάζ στον ΣΥΡΙΖΑ».

Για το ρεπορτάζ σχετικά με τον γάμο του Στάφανου Κασσελάκη και ποιος θα τραγουδήσει στον γάμο, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ως εξής: «Βγήκατε και είπατε στην εκπομπή σας, ότι θα τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Ναι ή όχι; Το είπατε γαμ@το. Δεν είναι κακό να λέτε ότι κάνατε λάθος. Είναι ανθρώπινο. Ο πρώτος που βγαίνει και λέει ότι έκανε λάθος είμαι εγώ. Βγαίνω εγώ και λέω ότι δε θα είναι ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Τώρα αν είναι καλεσμένος και θα πει κι ένα τραγούδι… Διέψευσα αυτό ότι δεν θα είναι αυτός που θα τραγουδήσει, και είπα ότι η λογική Κασσελάκη είναι να μην έχει σελέμπριτις στον γάμο.

Άρα λοιπόν βγείτε και πείτε συγγνώμη στο κομμάτι ότι είπατε ένα ρεπορτάζ και ήταν λάθος. Μη ζητήσετε συγγνώμη, το αποσύρω. Να ζητήσετε τώρα συγγνώμη για τον Αργυρό και τον Κασσελάκη; Είπες σήμερα Σταματίνα μου ότι έγινε πρόταση στον Μάστορα, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μπράβο σου, είχες δίκιο και το ρεπορτάζ ήταν σωστό. Το άλλο ήταν λάθος, δεν είναι κακό».

Μετά τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth αναζητούν ένα συγκρότημα νέων τραγουδιστών για τη διασκέδαση στον γάμο τους στα Χανιά.

Μένει τώρα να δούμε τι θα απαντήσει το πρωί της Πέμπτης 23 Μαΐου μέσα από το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό