22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πώς δίνει τέλος στις φήμες για βραδινή εκπομπή, ο Παπανώτας και ο Λιάγκας!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για τα επόμενα επαγγελματικά της πλάνα αλλά και για τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή την επέτειο 10 ετών της εκπομπής της Happy Day, είπε: «Δεν πίστευα ότι το Happy Day θα έκλεινε δεκαετία. Όταν ξεκινάς με χαμηλές προσδοκίες και δεν αγχώνεσαι συμβαίνουν τα καλύτερα».

Το Happy Day γιόρτασε 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην TV και το gossip-tv ήταν εκεί!

Τι απαντά όμως στις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει βραδινή εκπομπή; «Φταίει η ειλικρίνεια και ο παρορμητισμός μου, τι το ήθελα και το είπα; Όντως έγινε μία κουβέντα με το κανάλι εκείνη την περίοδο, παρόμοιες συζητήσεις έχουμε κάνει κι άλλες φορές και δεν κατέληξαν κάπου» είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε προσθέτοντας ότι όλα είναι θέμα χρόνου, «αν τη στιγμή που γίνει η πρόταση δεν θα λειτουργήσει εις βάρος του Happy Day ή της οικογένειας μου, τότε θα το συζητούσα».

Σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Παπανώτα που ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής της, σχολίασε: «Αν κάποιος προσδιόρισε τον Δημήτρη ως πανελίστα, ίσως γι’ αυτό να ενοχλήθηκε» και εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή «οι συνεργάτες μου από δική μου επιθυμία δεν νιώθουν δεύτεροι στη σειρά».

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα και τα όσα τού καταλογίζουν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει έντονο χαρακτήρα, του αρέσει να εκφέρει γνώμη και να επιχειρηματολογεί και του το αναγνωρίζω. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ανθρώπους που λένε την άποψή τους».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καταλήγοντας καθώς έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραδέχτηκε ότι έχει πει ”όχι” σε άλλες επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, γιατί είναι συναισθηματική και δένεται με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις ενώ σχολίασε πως αυτό δεν είναι πάντα πολύ καλό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό