23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαγγίρα: «Την ενόχλησε που της τέθηκαν σοβαρά ζητήματα περιεχομένου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τηλεοπτικό διαζύγιο της Μπέττυς Μαγγίρα με το Open σχολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουλίου στο Happy Day, μετά τα όσα έγιναν γνωστά για το παρασκήνιο αποχώρησης της παρουσιάστριας από το κανάλι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι από κάποια τηλεφωνήματα που έκανε έμαθε συγκεκριμένα, ότι η Μπέττυ Μαγγίρα αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το κανάλι, καθώς της τέθηκαν σοβαρά ζητήματα σχετικά με το περιεχόμενο της εκπομπής της.

«Έκανα κι εγώ κάποια τηλέφωνα. Όντως η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν σε μία κατάσταση που συζητούσε με τον έναν άνθρωπο κι εκεί που έλεγε “έχω κλείσει τα θέματά μου, μένω”, έφευγε αυτός ο άνθρωπος. Τα ξανασυζητούσε με έναν άλλον… Εγώ κατάλαβα ότι αυτό που την ενόχλησε στις τελικές συζητήσεις με την υπάρχουσα διοίκηση που λέγεται Barkingwell και Κοκλώνης είναι ότι της τέθηκαν σοβαρά ζητήματα για το περιεχόμενο.

Η Μπέττυ έχει βάλει κάποιες κόκκινες γραμμές, ότι “ναι κάνω gossip αλλά όπως το νομίζω εγώ”. Με πλάκα, με σκετσάκια. Εμένα αυτό που μου είπαν ότι ο βασικός λόγος για να πει ότι θα φύγει και δεν θα μακροημερεύσει όπως φαντάζεται, ήταν η εμπλοκή στο περιεχόμενο. Όπως μου είπαν δικοί της άνθρωποι, αυτό που ειπώθηκε στη Μπέττυ στη σύσκεψη είναι “για να κάνεις μεγαλύτερα νούμερα, δες τι κάνει π.χ. η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας.

Γίνε λίγο πιο ανταγωνιστική σε ό,τι έχει να κάνει με το περιεχόμενο”. Η Μπέττυ θέλει να έχει αυτό το πιο χιουμοριστικό πλαίσιο, να μην μπαίνει καθόλου σε θέματα που μπορεί να της φανούν άκομψα και άβολα», είπε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό