24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα με την κουμπάρα της Σάσα Βαρδινογιάννη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, 15:30

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήγε με την κουμπάρα της, Σάσα Βαρδινογιάννη για καφέ σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια και είναι οικογενειακές φίλες. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που τις έχουμε δει μαζί σε χαλαρές βόλτες ή για ψώνια.

Μάλιστα οι δύο γυναίκες επισφράγισαν αυτήν τη φιλία τους και με μια κουμπαριά. Η Σάσα Βαρδινογιάννη έγινε το 2018 πνευματική μητέρα του μικρού Ιωάννη – Εφραίμ.

Ο μικρός είναι το τρίτο παιδί της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού και τον Απρίλιο κλείνει τα τέσσερα του χρόνια. Η βάφτισή του έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στη Μυτιλήνη.

Το μυστήριο, μάλιστα, τελέστηκε στο Ιερά Μονή Ταξιάρχη στον Μανταμάδο της Λέσβου, όπου είχε κάνει το τάμα της η γνωστή παρουσιάστρια.

Τον Οκτώβριο μάλιστα του 2019 η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε μιλήσει στον «αέρα» της εκπομπής της για τη βάφτιση του γιου της, αποκαλύπτοντας πως έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ ευχαρίστησε και τους κουμπάρους της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό