23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σταθερά ψηλά Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ξεκίνησε νικηφόρα το Ρολάν Γκαρός, δεν άλλαξε θέση και παρέμεινε στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης κι αυτή την εβδομάδα με 7.500 βαθμούς.

Ο Ελληνας πρωταθλητής μπήκε για πρώτη φορά στο Top 10 στις 4 Μαρτίου 2019 και από τότε δεν βγήκε ποτέ από την κορυφαία 10άδα.

Επικεφαλής της κατάταξης παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ακολουθεί ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, τρίτος είναι ο Ραφαέλ Ναδάλ, ενώ η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής, κατά σειρά αναφοράς:

Ντόμινικ Τιμ (Αυστρία), Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία), Αντρέι Ρούμπλιεφ (Ρωσία), Ρότζερ Φέντερερ (Ελβετία), Ματέο Μπερετίνι (Ιταλία) και Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Αργεντινή).

Στις Γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη επίσης δεν άλλαξε θέση και παρέμεινε στο Νο 18 της παγκόσμιας κατάταξης, με 2.830 βαθμούς. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ανέβηκε δύο θέσεις (Νο 269), ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου παρέμεινε στο Νο 287.

Στην κορυφή συνεχίζει η Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία, με δεύτερη την Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία) και τρίτη την Σιμόνε Χάλεπ (Ρουμανία), ενώ η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία), Σοφία Κένιν (ΗΠΑ), Ελίνα Σβιτόλινα (Ουκρανία), Μπιάνκα Αντρεέσκου (Καναδάς), Σερένα Γουίλιαμς (ΗΠΑ), Ίγκα Σβιάτεκ (Πολωνία), Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό