18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στίβος: Με πέντε ελληνικές συμμετοχές το μίτινγκ του Βελιγραδίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Με πέντε ελληνικές συμμετοχές θα διεξαχθεί το διεθνές μίτινγκ του Βελιγραδίου, σήμερα 13/2.

Το Belgrade indoor meeting θα έχει και φέτος ελληνικό ενδιαφέρον αφού τρεις πρωταθλήτριες και ένας πρωταθλητής του στίβου από την Ελλάδα θα συμμετάσχουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος θα προσπαθήσει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στον κλειστό με στόχο ξανά τα άλματα πάνω από τα 1.90μ και να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στο ατομικό της (1.94μ). Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου, που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και έχει φετινό ρεκόρ 1.91μ, θα βρεθεί στον ίδιο αγώνα με την συναθλήτριά της Παναγιώτα Δόση που στον μόλις έναν αγώνα που έχει δώσει έχει υπερβεί τα 1.87μ.

Η Γεωργία Δεσπολλάρη θα συνεχίσει τους αγώνες της στο εξωτερικό και τα 800μ, με σκοπό να βελτιώσει το ρεκόρ της. Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου έχει κάνει νέο ατομικό ρεκόρ φέτος, με 2:05.81 και έχει φανεί πολύ σταθερή σε αυτούς τους χρόνους.

Στα 60μ γυναικών, η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα τρέξει ουσιαστικά την τρίτη κούρσα της σεζόν μετά από δύο στο Ντόρντμουντ και μία στην ημερίδα του ΣΕΦ. Η Σπανουδάκη έχει φετινό ρεκόρ 7.40 και θα επιδιώξει να το βλειτώσει.

Τέλος, ο πρωταθλητής των εμποδίων Κώστας Δουβαλίδης μετά το βαλκανικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει στο Βελιγράδι με σκοπό να τρέξει ακόμη γρηγορότερα και να βελτιώσει το 7.83 που έχει φέτος. Ο Δουβαλίδης, που πλέον προπονείται με τον Αντώνη Γιαννουλάκη, στοχεύει στην παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό