16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στίβος: Εκτός πλάνων ο κλειστός για την Εμμανουηλίδου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου δεν θα κυνηγήσει την χειμερινή σεζόν καθώς το βάρος θα πέσει στις διοργανώσεις του ανοιχτού.

Η Εμμανουηλίδου κατάφερε φέτος να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στα 200 μ. και ήταν 5η στην ίδια διοργάνωση στα 100 μέτρα.

Παράλληλα στάθηκε με αξιώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια και στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Η αθλήτρια αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά θέτοντας εκ νέου υψηλούς στόχους.

«Ο κλειστός δεν είναι στο πλάνο μας. Σίγουρα θα κάνει κάποιους αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες του ανοιχτού, ωστόσο όχι με πρόθεση το Παγκόσμιο. Ο μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης όπου θα διεκδικήσει μια καλή εμφάνιση. Αν έρθει η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες εννοείται και δε θα πούμε όχι», είπε η προπονήτρια της αθλήτριας, Κατερίνα Αλεξοπούλου στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Αναφορικά για το αν θα κυνηγήσει και τα 100 μέτρα και τα 200 το καλοκαίρι, απάντησε: «Θα δούμε για τα δύο αγωνίσματα. Η αλήθεια είναι πως το 200άρι το χαίρεται περισσότερο. Στα 100 μ. χρειάζεται βελτίωση στην εκκίνηση και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα δουλέψουμε την επόμενη χρονιά. Η σεζόν φέτος ήταν πολύ μεγάλη και είχε πολλές απαιτήσεις. Η Πολυνίκη κατάφερε να πετύχει τους στόχους που είχαμε θέσει και να σταθεί με αξιοπρέπεια σε όλες τις διοργανώσεις με τα χρώματα της εθνικής ομάδας. Στο φινάλε της σεζόν ήρθε η πρόκριση και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δεν είχαμε καν στο μυαλό μας αυτή τη συμμετοχή. Παρόλα αυτά τα πήγε πολύ καλά» πρόσθεσε η προπονήτριά της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό