23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στήνει πάρτι-τίτλου η Ρίβερ με το 2.22

Ειδήσεις Ελλάδα

TIPS ΜΑΡΚΟ

ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ
 

15.07.2023 | 12:17

Ezequiel Barco of Argentina’s River Plate, celebrates scoring his side’s second goal against Peru’s Sporting Cristal during a Copa Libertadores Group D soccer match at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello)
2023 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Ρίβερ Πλέιτ κρατάει τις τύχες στα χέρια της για τον τίτλο στη Liga Profesional. Κοντράρεται στο Μονουμεντάλ με την Εστουδιάντες που έχει άλλες έννοιες αυτό το διάστημα. Ποντάρισμα στο 2.22.

Μεγάλη ανυπομονησία στο Μπουένος Άιρες και στο στρατόπεδο της Ρίβερ Πλέιτ επικρατεί. Τα πράγματα για τους Μιγιονάριος είναι απλά και ξεκάθαρα, μετά από τη χθεσινοβραδινή νίκη της Τάγερες επί της Ουρακάν. Η διαφορά στη Liga Profesional είναι στους έξι βαθμούς με τη Ρίβερ να έχει ματς λιγότερο, το αποψινό. Απομένουν τρία ματς και με ισοπαλία τουλάχιστον απόψε στο Μονουμεντάλ κόντρα στην Εστουδιάντες η ομάδα του Ντεμιτσέλις στέφθεται πρωταθλήτρια. Ο σπουδαίος Αργεντινός έκανε εξαιρετική δουλειά στην πρώτη του απόπειρα στη Ρίβερ, ενώ θα μπορούσε να τελειώσει την υπόθεση-τίτλος από την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά κόλλησε στο 0-0 με τη Σαν Λορέντσο εκτός έδρας. Θα πάει με καλή ενδεκάδα, ενώ το γήπεδο όπως είναι λογικό θα είναι γεμάτο.

Η Εστουδιάντες είναι ανταγωνιστική και φιλότιμη ομάδα, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στη λίγκα, εκτός έδρας δεν κερδίζει εδώ και τέσσερα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Το μυαλό τρέχει κιόλας αλλού. Μεσοβδόμαδα στα μπαράζ για τους 16 του Copa Sudamericana έχασε από την Μπαρτσελόνα στο Εκουαδόρ με 2-1 με τη ρεβάνς να είναι μεσοβδόμαδα. Θα γίνουν αλλαγές απόψε, ώστε να ξεκουραστούν κάποιοι βασικοί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρίβερ είναι ανώτερη ομάδα, εντυπωσιακή στην έδρα της με 14 σερί νίκες στο Μονουμεντάλ. Η Εστουδιάντες έχει άλλες έννοιες, θα κάνει ροτέισον, ενώ στον δρόμο δυσκολεύεται έτσι και αλλιώς. Αναμενόμενα χαμηλά ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, ανεβαίνει σε ικανοποιητικά επίπεδα με το combo με το over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρίβερ Πλέιτ – Εστουδιάντες: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.22), 01:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό