21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Νόβακ Τζόκοβιτς – «Άγγιξες τις καρδιές μας…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τον 23ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του – Το μήνυμα του Νίκολα Γιόκιτς 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε Ιστορία στο παγκόσμιο τένις!

Κυριάρχησε στο φετινό Roland Garros κι έφτασε τους 23 τίτλους σε Grand Slam, τους περισσότερους από κάθε άλλο, καθώς ξεπέρασε τους 22 του Ράφα Ναδάλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει κρύψει στο παρελθόν τον θαυμασμό του για τον Τζόκοβιτς και δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποθεώσει για άλλη μια φορά.

«Νόβακ, άγγιξες τις καρδιές μας με το αλύγιστο πνεύμα και την ισχυρή αποφασιστικότητά σου. Η ικανότητά σου να αντιδράς μπροστά σε κάθε πρόκληση έχει γίνει σύμβολο ελπίδας για τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο.

Σε ευχαριστώ που μας δείχνεις ότι με σκληρή δουλειά και πάθος, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα», έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ο 24χρονος Έλληνας τενίστας.

Τον Νόβακ Τζόκοβιτς αποθέωσε και ο σούπερ σταρ του NBA, Νίκολα Γιόκιτς. Ο σέντερ των Νάγκετς στη media day ενόψει του Game 5 τα ξημερώματα της Τρίτης (3:30 π.μ.) έκανε ειδική αναφορά στον «Νόλε».

«Το είδα. Πόσα έχει πάρει πλέον; 23; Φτάνει πια! Δεν είναι αστείο! Πλάκα κάνω… Ειλικρινά, δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψεις πλέον. Έχουν ειπωθεί τα πάντα για αυτόν. Είναι κυρίαρχος στη τέχνη του και ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών», τόνισε ο Σέρβος.

Μάλιστα, ο Γιόκιτς, μετά το Game 4 και τη νίκη στο Μαϊάμι, είχε αποκαλύψει πως ο Τζόκοβιτς τού είχε στείλει μήνυμα: «Είχε πει πως θα μου στείλει μήνυμα και το έκανε! Δεν έλεγε ψέματα. Είναι φανταστικός, ένα πρότυπο για όλα τα παιδιά στη Σερβία και συνεχίζει να γράφει ιστορία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό