20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Το παραδικαστικό κύκλωμα και η «μοναξιά» της Πενσιλβάνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο για την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του έδωσε κάποια στοιχεία για την οικογενειακή του και επαγγελματική του πορεία, τα οποία όμως αποτελούν σε σημαντικό βαθμό εξωραϊσμούς.

Εκείνο που πραγματικά με αιφνιδίασε ήταν όταν ανέφερε ότι «το παραδικαστικό κύκλωμα χτύπησε τους γονείς μου και τους πήρε ό,τι είχαν και δεν είχαν». Τι έγινε τότε, πώς το παραδικαστικό κύκλωμα, όπως είπε, χτύπησε την οικογένειά του και πως o πατέρας του Θόδωρος Κασσελάκης βρέθηκε σε δικαστικές «περιπέτειες» ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CASCO ΑΒΕΕ; Εδώ χρειάζεται μια εξήγηση. Σε κάθε περίπτωση οι ατυχείς επιλογές των γονέων δεν πρέπει να καθορίζουν τη μοίρα και το μέλλον των παιδιών τους.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα δεν έδωσε και πολλές λεπτομέρειες για τις συνθήκες των σπουδών του. Μπορεί να ανέφερε πως «η υποτροφία Ανδρέα Δρακόπουλου μού επέτρεψε να φοιτήσω στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια», ωστόσο αυτό δεν συνέβη σε όρους «απόλυτης μοναξιάς». To 2006, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης όταν εκείνος φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια η μητέρα του Ευαγγελία Κασσελάκη είχε ενταχθεί στο εκπαιδευτικό δυναμικό του ίδιου Πανεπιστημίου. Σήμερα η κυρία Κασσελάκη είναι επίκουρη καθηγήτρια κλινικής αποκατασταστικής οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια.

Το backstage της υποψηφιότητας Κασσελάκη

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Οι πηγές εντός ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι ενημερωμένος για τα σχέδια Κασσελάκη φέρεται να ήταν από την πρώτη στιγμή ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος και σήκωσε τηλέφωνα για να βρει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις 30 υπογραφές των μελών της Κεντρικής Επιτροπής που απαιτούνταν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό