15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο κρατητήριο μέχρι την αυριανή απολογία στον εισαγγελέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Πιο συγκεκριμένα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης κρατείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης (22/12) πέρασε το κατώφλι για να παραδοθεί. Τον παρουσιαστή έψαχνε από το πρωί η Ελληνική Αστυνομία, μετά τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του από 23χρονη για αναρτημένα ακατάλληλα βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. Τελικά ο ίδιος μετά τις 16.00 εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου και κρατείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει το αποψινό βράδυ στο κρατητήριο, καθώς αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα του ασκήσει και τη δίωξη ενώ αναμένεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να τον καταγγείλει και άλλη κοπέλα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Live News:

Να θυμίσουμε πως οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης τηρούν σιγή ιχθύος μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής ενόψει Χριστουγέννων και ευελπιστούν να έχει κοπάσει ο θόρυβος μέχρι να επιστρέψουν στις θέσεις τους, στις αρχές του 2022.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεκινά η έρευνα στα σπίτια και στους υπολογιστές του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πληροφορίες για τρίτη γυναίκα που θα τον καταγγείλει τα επόμενα 24ωρα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό