20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σπουδαίες μάχες σε Μιλάνο και «Ολντ Τράφορντ» με παρολί στο 36.60

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέσσερις μεγάλες μάχες από το Champions League έχει ξεχωρίσει το Freetips247.com από το κουπόνι της Τρίτης (12/12) και προτείνει παρολί σε απόδοση 36.60. 

Ξεκινώντας από το πρόγραμμα επικεντρωνόμαστε στο Νάπολι – Μπράγκα. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας γνώρισε βαριά ήττα με 4-2 την περασμένη αγωνιστική από την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου». Η πρόκριση είναι σχεδόν εξασφαλισμένη για τη Νάπολι, ωστόσο απόψε θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, έστω Χ, κόντρα στη Μπράγκα, η οποία παραμονεύει με 4 βαθμούς στην 3η θέση. Η πορτογαλική ομάδα έχει μόλις μία νίκη στον όμιλο, διαθέτοντας μάλιστα την χειρότερη άμυνα. Η Νάπολι δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο απόψε είναι ευκαιρία να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί που τρέχει. Μιας και η άμυνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενδέχεται να δεχθεί γκολ, αλλά στο τέλος η Νάπολι θα βγει νικήτρια. Γι’ αυτό και κρατάμε το 1 & GG στο 2.90. 

Συνεχίζοντας στο κουπόνι, η αναμέτρηση της Ίντερ με τη Σοσιεδάδ παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον, μιας και οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για την κορυφή του ομίλου. Ίντερ και Σοσιεδάδ ισοβαθμούν στη πρώτη θέση, έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές. Την περασμένη αγωνιστική η Ίντερ παρά το γεγονός ότι σκόραρε τρεις φορές δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Μπενφίκα (3-3). Ομοίως τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε και η Σοσιεδάδ κόντρα στη Σάλτσμπουργκ (0-0). Η Ίντερ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, η Σοσιεδάδ δεν έχει ηττηθεί στους τελευταίους 6 αγώνες. Να σημειωθεί επίσης, ότι στον πρώτο αγώνα, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1. Ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κι απόψε. Για ασφάλεια όμως θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 1.82. 

Το τρίτο ματς για απόψε είναι αυτό της Άρσεναλ κόντρα στην Αϊντχόφεν στην Ολλανδία. Αν κι έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν θέλει να χαλάσει το σερί που τρέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τρεις σερί νίκες. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 12 βαθμούς, ενώ η Αϊντχόφεν ακολουθεί στη 2η θέση με 8. Την περασμένη αγωνιστική, οι Ολλανδοί πήραν σπουδαίο τρίποντο, εκτός έδρας, επί της Σεβίλλης με 3-2, ενώ από νίκη προέρχεται και η Άρσεναλ, μιας και… διέσυρε με 6-0 τη Λανς. Θα κρατήσουμε τη διπλή ευκαιρία 2Χ & Over 2.5 στο 2.72. 

Το μεγαλύτερο ντέρμπι το κρατήσαμε για το τέλος. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι πρώτη και καλύτερη σε όλα κι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Η ομάδα του Μονάχου θα δώσει την τελευταία της μάχη για τους ομίλους στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους». Οι Βαυαροί βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 13 βαθμούς, ενώ η Γιουνάιτεντ είναι στην τελευταία με 4 βαθμούς. Η ομάδα του Τεχ Χαγκ θα παίξει τα ρέστα της κόντρα στη Μπάγερν όπου θα χρειαστεί νίκη για να συνεχίσει και το Φεβρουάριο στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και θα ρισκάρουμε και θα πάμε με το 1Χ & Over 2.5 στο 2.55.  

Οι στοιχηματικές επιλογές του Freetips247.com 

22:00 Νάπολι – Μπράγκα 1 & GG (2.90) 

22:00 Ιντερ – Σοσιεδάδ G/G (1.82) 

19:45 Αϊντχόφεν – Αρσεναλ 2X & Over 1.5 (2.72) 

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου 1X & Over 2.5 (2.55) 

Απόδοση τετράδας: 36.60 

 Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία και 

έτοιμα δελτία στοιχήματος στο Freetips247.com! 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό