18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σπιλέφσκι: «Είμαστε σε μια ψυχολογική κατάσταση που υποφέρουμε αρκετά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε δηλώσεις προέβει ο προπονητής του Άρη Λεμεσού μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ. Εκτενώς αναφέρθηκε στο τρέχων ψυχισμό της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του. Δυστυχώς σε αυτήν την πνευματική κατάσταση που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολο για μας, υποφέρουμε αρκετά. Δοκιμάσαμε τα πάντα, ιδίως μετά την ανάπαυλα, αλλά κάναμε ξανά δύο δώρα στον ΑΠΟΕΛ. Είχαμε πάλι παιδιάστικη συμπεριφορά στα στημένα, είναι το 5ο ή 6ο γκολ από στημένη μπάλα στα τελευταία παιχνίδια… Μετά ο διαιτητής έβλεπε τόση ώρα για να δώσει το πέναλτι, δεν θα πω κάτι παραπάνω για αυτό, κάθε εβδομάδα είναι τα ίδια…

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, πάλεψαν μετά την ανάπαυλα, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες κουρασμένους συν τις απουσίες, όπως π.χ. του Κοκόριν που δεν μας βοήθησε ιδιαίτερα εφέτος. Όπως και να ‘χει, αυτά είναι τα δεδομένα, πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε στα τελευταία δύο παιχνίδια. Θέλουμε να νικήσουμε την Πάφο, να τερματίσουμε τέταρτοι και να ελπίζουμε ότι η Ομόνοια θα κατακτήσει το κύπελλο, ώστε να βγούμε στην Ευρώπη.

Αν δεν το καταφέρουμε, προσωπικά δεν θα με πειράξει. Έχουμε πετύχει πολλά αυτή τη σεζόν, στην οποία εξελίξαμε και νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία και για μια γεμάτη προετοιμασία, που δεν είχαμε την περασμένη περίοδο. Σε κάθε περίπτωση, την ερχόμενη χρονιά θα επιστρέψουμε, πιστέψτε με, θα επιστρέψουμε. Ο Άρης έχει δείξει τις δυνατότητές του. Θα τα πούμε με τη νέα σεζόν»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό