19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σπαρτιάτες: Οι βουλευτές μιας χρήσης του Κασιδιάρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, Ηλίας Κασιδιάρης, το κατάφερε και αυτό. Να διαλύσει το κόμμα το οποίο ο ίδιος ανάδειξε και πρότεινε στους οπαδούς του, σε λιγότερο από τρεις μήνες. Καταγγελίες, διαγραφές και αποχωρήσεις δείχνουν το επίτευγμα του ανθρώπου που θέλει να » διοικήσει » τον Δήμο Αθηναίων, όπως ο ίδιος λέει.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που κατάφερε ο καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, είναι να «κάψει» πολιτικά μια σειρά στελεχών του, όπως σημειώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Μιλάμε φυσικά για τους Βουλευτές που διαγράφτηκαν και πρόκειται να διαγραφούν ή να αποχωρήσουν από τους Σπαρτιάτες.

Αυτοί έτσι «πατενταρίστηκαν» ως στελέχη του Κασιδιάρη και με αυτό τον τρόπο η όποια μελλοντική συμμετοχή τους σε εκλογές θα εμπίπτει στις υπάρχουσες τροπολογίες.

Ακόμα, δεν γνωρίζουμε που μπορεί να οδηγήσουν οι καταγγελίες του Βασίλη Στίγκα για πιέσεις και εκβιασμούς, για greek mafia και Κορλεόνε καθώς ο ίδιος φαίνεται διατεθειμένος να τις φτάσει στις δικαστικές αρχές, σύμφωνα με δηλώσεις του.

Αφού λοιπόν μετέτρεψε μια σειρά ακόμη στελεχών του σε βουλευτές μιας χρήσης, είναι απορίας άξιον το που θα βρει σε επόμενες εκλογές «χρήσιμους πολιτικά αυτόχειρες» για να τον ακολουθήσουν και να καούν και αυτοί με τη σειρά τους από τις εντολές και τις επιλογές του, αναρωτιέται η ίδια πηγή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό