25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Σπαρτιάτες»… Νο2 ετοιμάζει ο Κασιδιάρης – Τι θα κρίνει το εγχείρημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει πέσει σε μια σιωπή καθώς τα άλλοτε λαλίστατα κοινωνικά του δίκτυα παραμένουν βουβά. Σίγουρα, θα του είναι δύσκολο να σχολιάσει τις εξελίξεις με την επιλογή του στις θερινές εκλογές, τους Σπαρτιάτες.

Αυτή η επιλογή του έφερε, όπως αποδείχθηκε, κίνδυνο εμπλοκής για τον ίδιο σε μια νέα δικαστική περιπέτεια, ενώ ακόμα και οι βουλευτές που ο ίδιος φαίνεται ότι επέλεξε δείχνουν να τον έχουν εγκαταλείψει, προσπαθώντας να μαζέψουν τα κασιδιαρικά ασυμμάζευτα τους.

Οι Ευρωεκλογές όμως πλησιάζουν και, σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΗΜΑτοδότη, ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, θέλει να κάνει μια τελευταία προσπάθεια.

Μετά όμως με το φιάσκο των Σπαρτιατών, κατάλαβε ότι δεν μπορεί ανοιχτά να δώσει την στήριξη του σε κάποιο πολιτικό σχήμα.

Έτσι, όπως ακούγεται, θα σχηματιστεί κόμμα πιθανότητα από την συνήγορό του και συχνά εμφανιζόμενη στα ΜΜΕ. Η οποία όμως φαίνεται να αρνείται και να μη θέλει καν να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τι θα κρίνει το νέο κόμμα

Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν και από το αν θα αποφυλακιστεί την άνοιξη ο Ηλίας Κασιδιάρης, περίοδο που συμπληρώνει τα 3/5 της ποινής του, αν βέβαια μέχρι τότε δεν έχει εμπλακεί σε ένα νέο κατηγορητήριο για την υπόθεση των Σπαρτιατών, εκτιμά ο ΒΗΜΑτοδότης  και καταλήγει: «Ακροδεξιά αναμονή λοιπόν» .

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό