18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σπανάκης: Όσοι προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στην κυβέρνηση, θα πάρουν την απάντησή τους στις 9 Ιουνίου

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο Μητσοτάκης πήρε την Ελλάδα και την έκανε πρωταγωνίστρια και μέσα στην υγειονομική κρίση», τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας.

«Σήμερα το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Όσοι προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στην κυβέρνηση, θα πάρουν την απάντησή τους στις 9 Ιουνίου. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης. 

«Θέλουμε ισχυρή τη ΝΔ στην Ευρώπη. Είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό φιλολαϊκό κόμμα στην Ευρώπη, με το μεγαλύτερο αριθμό μελών. Για εμάς έχει σημασία να συνεχίσουμε σε μία Ευρώπη που έχει να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα με κοινές πολιτικές, όπως το αγροτικό, η ακρίβεια», πρόσθεσε. 

Ο υφυπουργός Εργασίας τόνισε ότι «Ο Μητσοτάκης πήρε την Ελλάδα και την έκανε πρωταγωνίστρια και μέσα στην υγειονομική κρίση. Θέλουμε μία ισχυρή ευρωομάδα και θα ξεκινήσουμε έναν μεγάλο αγώνα σε όλους τους νομούς της χώρας για να μπορέσουμε να φέρουμε ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα στις 9 Ιουνίου», σημειώνοντας ότι «οι ευρωεκλογές δεν είναι μία χαλαρή κάλπη, θα δώσει πολλά μηνύματα.Μεγάλος αντίπαλός μας είναι η αποχή και πρέπει όλοι να στείλουμε το μήνυμα». 

Αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις, ο κ. Σπανάκης υπογράμμισε ότι «το σύνολο των μεταρρυθμίσεων που έχουμε υποσχεθεί για τον ελληνικό λαό, τα υλοποιούμε», και επισήμανε ότι «οι δημοσκοπήσεις είναι σημαντικές για να μας δώσουν μηνύματα». 

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό