20.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σπίτι μου, σπιτάκι μου για την ΑΕΚ; Δεν ισχύει στην OPAP Arena!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στη Μαρσέιγ και «πλήρωσε» τα λάθη της. Έχασε με 2-0 στην OPAP Arena και εξακολουθεί να αναζητά ευρωπαϊκή νίκη στο γήπεδό της…

Η καινούργια έδρα της ΑΕΚ της έχει δημιουργήσει μία μεγάλη δυναμική. Αυτή ως έναν βαθμό την βοήθησε να εξασφαλίσει και την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, όμως δεν φαίνεται πως έχει την ίδια επιρροή… και στην Ευρώπη. Τουλάχιστον, αυτό αναδεικνύουν οι δύο ισοπαλίες και οι ισάριθμες ήττες σε 4 ματς εκεί.

Το πώς είχε εξελιχθεί το ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, βέβαια, ήταν… σαν να κέρδισε στο φινάλε. Εντούτοις, τα γκολ των Σέρχιο Αρούχο και Ντομαγκόι Βίντα στις καθυστερήσεις της έφεραν την ισοπαλία (2-2) και μαζί και την πρόκριση στα play off. Εκεί η «Ένωση» τέθηκε αντιμέτωπη με την Αντβέρπ, αλλά εν προκειμένω χρειαζόταν μόνο νίκη, έπειτα από την ήττα στο Βέλγιο (1-0).

Αυτή όμως… δεν ήρθε. Η ΑΕΚ πήρε μέτρα, πίεσε πολύ, αλλά στο τέλος παρότι ισοφάρισε ξανά αργά στην αναμέτρηση (Σέρχιο Αραούχο), ενώ αναζητούσε και δεύτερο γκολ τελικά το δέχθηκε εκείνη. Η «ιστορία» παρόμοια και στους ομίλους του Europa League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα «σπατάλησε» πολλές ευκαιρίες, με μεγαλύτερη από όλες αυτή του Γιενς Γιόνσον, και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στον Άγιαξ.

Και όπως έχουν έρθει τα πράγματα στη βαθμολογία μετά και την ήττα στην OPAP Arena από την Μαρσέιγ, η ΑΕΚ οφείλει να βρει τις απαραίτητες… λύσεις, να κερδίσει την Μπράιτον και να παραμείνει «ζωντανή» στην υπόθεση πρόκριση…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό