20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σπίρτζης: «Στηρίζω Γεροβασίλη – Εκλογές βάσει καταστατικού αλλιώς… Κούγκι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χρήστος Σπίρτζης, κατά την ομιλία του στο 40 συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την στήριξη του υποψηφίου για τις εσωκομματικές εκλογές. Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής είπε πως στηρίζει την υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη και σημείωσε πως «δεν πρόκειται να φύγει κανείς μας και δεν πρόκειται να φύγει η Όλγα γιατί θα κερδίσει».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του έριξε «βολές» στον αρχηγό του κόμματος λέγοντας πως «αν δεν κερδίζαμε “μάχες”, ο Κασσελάκης δεν θα ήταν ούτε μέλος». Αναφορικά με τις επερχόμενες ευρωεκλογές είπε με έμφαση: «Πώς θα πάμε σε ευρωεκλογές με το να μιλά το μισό κόμμα για υπονομευτές;».

«Εκλογές σύμφωνα με το καταστατικό αλλιώς… Κούγκι»

Μετά την ομιλία του στο βήμα του συνεδρίου, ο Χρήστος Σπίρτζης είχε συνομιλία με δημοσιογράφους, Υπογράμμισε ότι οι εκλογές θα γίνουν σύμφωνα με το καταστατικό, γιατί σε διαφορετική περίπτωση «θα γίνει Κούγκι». 

Όπως εξήγησε, αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον θα πρέπει να υπάρξει ένας μήνας προεκλογικής περιόδου, με διασφάλιση της διαφάνειας, του απαραβίαστου και της ταυτοπροσωπίας.

«Το να βάζει ο Κασσελάκης τους δικούς του να μαζεύουν υπογραφές για αναβολή και ο ίδιος να προκαλεί το μισό κόμμα, το αφήνω σε εσάς να το κρίνετε», είπε ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό