19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σπέτσια – Ίντερ 1-1: Κόλλησε ξανά, αλλά στο +10 και το σκουντέτο πλησιάζει! () | Serie A

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην ισοπαλία το έχει… ρίξει η Ίντερ από τη στιγμή που σταμάτησε το σερί των 11 νικών. Μετά το εκτός έδρας 1-1 με τη Νάπολι, οι «νερατζούρι» σταμάτησαν αναδείχθηκαν εκ νέου ισόπαλοι. Και πάλι με το ίδιο σκορ.  H Σπέτσια, η οποία μαθηματικά δεν έχει «κλειδώσει» την παραμονή της, άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Ντιέγκο Φαρίας να πιάνει καλό σουτ με το δεξί, αλλά και τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς να εκτιμά λανθασμένα τη φάση. 

Η απάντηση των Μιλανέζων σχετικά γρήγορη. Ο Ίβαν Πέρισιτς με διπλή προσπάθεια σε προβολή μετά από σέντρα από δεξιά στο 39ο λεπτό έκανε το 1-1.  Λίγο μετά από την έναρξη του δευτέρου μέρους (49′) η Ίντερ έφτασε κοντά στο 1-2, η μπάλα όμως μετά από την προσπάθεια του Λαουτάρο Μαρτίνες σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε ο Ιβάν Προβεντέλ. 

Δεύτερο δοκάρι στο 80′ για τους φιλοξενούμενους. Και πάλι με τον Αργεντινό. Στο 85′ ο Λουκακού σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Χακίμι ήταν οφσάιντ. Η Ίντερ δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την εντός έδρας ήττα της Μίλαν (1-2) από τη Σασουόλο, πήγε όμως τη διαφορά στο +10 με έξι αγωνιστικές να απομένουν. Σαφέστατα είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο.  Οι «ακιλότι» από την άλλη βρίσκονται στο +5 από την Κάλιαρι και τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Φερέρ (46′ Βινιάλι), Ισμαΐλι, Τέρτσι, Μαρκίτσα (78′ Ντελ’ Όρκο), Εστέβες, Ρίτσι, Ματζόρε (84′ Λέο Σένα), Αγκουντέλο, Πίκολι (62′ Γκαλαμπίνοβ), Φαρίας (79′ Γκιάσι).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Χακίμι, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Πέρισιτς (74′ Γιανγκ), Έρικσεν (73′ Σάντσες), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Λουκακού, Μαρτίνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό