23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σπέτσες: Τρέχουν να προλάβουν τον καιρό οι βουλευτές

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχοντας οι περισσότεροι μαζί, τις βαλίτσες τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη λίγο μετά από τις 09:00 για την τρίτη και τελευταία ημέρα συνάντησης της κοινοβουλευτικής ομάδας. 

Eurokinissi

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα αναχωρήσουν το μεσημέρι από τις Σπέτσες  αμέσως μετά το τέλος των εργασιών καθώς οι άνεμοι στο νησί είναι ισχυροί (δείτε εδώ την πρόβλεψη του Meteo για τις Σπέτσες) και ήδη εκδόθηκε απαγορευτικό απόπλου από το νησί για σήμερα και αύριο. 

Η ανακοίνωση για το απαγορευτικό απόπλου στις Σπέτσες / Φωτ. Eurokinissi

Οι βουλευτές αλλά και οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο νησί θα χρησιμοποιήσουν τα θαλάσσια ταξί τα οποία λειτουργούν κανονικά. 

Eurokinissi

Eurokinissi

Χθες το βράδυ υπήρξε ένα απρόσμενο γεγονός με το δείπνο που παρέθεσε ο κ. Κασσελάκης στους βουλευτές του. 

Για έναν άγνωστο λόγο οι βουλευτές και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασαν υπό άκρα μυστικότητα, μετά από τις 21:00 στο γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται λίγα μόνο μέτρα μακριά από το σπίτι του. 

Αρκετοί βουλευτές επέλεξαν να φύγουν αμέσως μετά το χθεσινοβραδινό τραπέζι – μεταξύ αυτών ο Παύλος Πολάκης και η Ρένα Δούρου. 

Eurokinissi

Όλο αυτό το τριήμερο οι διαρροές και οι πληροφορίες προς τους δημοσιογράφους που ακολούθησαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, είναι ελάχιστες. Τον τόνο άλλωστε τον έδωσε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος έχει αποφύγει την παραμικρή επαφή με τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες ενώ έχουν «σιγήσει» και τα social media τα οποία χρησιμοποιεί πολύ συχνά για τις παρεμβάσεις του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό