23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σπέτσες: Το διήμερο έγινε τριήμερο, αγωνία για τον καιρό

Ειδήσεις Ελλάδα

Με το μυαλό στην επιδείνωση του καιρού, τις επόμενες ώρες, (δείτε εδώ την πρόβλεψη του Meteo για τις Σπέτσες ) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για δεύτερη ημέρα συμμετέχουν στις εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας στο σπίτι της οικογένειας του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες. 

Όπως ενημερώθηκαν ωστόσο το απόγευμα οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί που παρακολουθούν τη συνάντηση των Σπετσών, οι εργασίες της θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το μεσημέρι. Με αποτέλεσμα πολλοί εξ΄ αυτών να σκέφτονται τώρα το τι θα γίνει εάν υπάρξει δραματική επιδείνωση του καιρού και απαγορευτικό απόπλου. 

Όθων Ηλιόπουλος και Γιώργος Καραμέρος / Eurokinissi

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν λίγο μετά τις 09:00 στο σπίτι του κ. Κασσελάκη για τη δεύτερη ημέρα των εργασιών όπου θα γίνει η ουσιαστικότερη συζήτηση για τους τομείς δράσεις του κόμματος, με την οικονομία να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. 

Κατερίνα Νοτοπούλου / Eurokinissi

Λίγο πριν από τις 14:00 έφθασε στο σπίτι του κ. Κασσελάκη ένα μικρό βαν με το catering που θα προσφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στους βουλευτές του οι οποίοι δείπνησαν και χθες το βράδυ σπίτι του. Με το τέλος των εργασιών μετά τις 21:00 οι βουλευτές μαζί με τον κ. Κασσελάκη θα δειπνήσουν σε ταβέρνα του νησιού.

Φωτ. Eurokinissi

Στις Σπέτσες έφτασαν σήμερα η Ρένα Δούρου, η Αθηνά Λινού και η Νίνα Κασιμάτη ενώ αργότερα αναμένεται η Έλενα Ακρίτα η οποία αφού είχε εξηγήσει δημοσίως μέσω του Action24 τους λόγους που δεν θα πάει στη συνάντηση εν τέλει… αποφάσισε να πάρει τις ενστάσεις της στη βαλίτσα της και να κατηφορήσει προς το νησί του Αργοσαρωνικού.

Η Έλενα Ακρίτα φθάνει στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη / Eurokinissi

 

Φωτ. Eurokinissi

Φωτ. Eurokinissi

Φωτ. Eurokinissi

Στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, λίγο μετά τις 14:00 έφτασε μία ανθοδέσμη – δώρο από τη δήμαρχο του νησιού, Ευγενίας Φραγγιά. 

Φωτ. Eurokinissi

Φωτ. Eurokinissi

Στη χθεσινή μαραθώνια συζήτηση, η οποία κατέληξε με χαλαρή κουβέντα και οινοποσία, μετά τα μεσάνυχτα, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το στίγμα για το που θέλει να πάει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Φωτ. Eurokinissi

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε στους βουλευτές του να καταρτίσουν δράσεις επάνω σε συγκεκριμένους άξονες για τη δημιουργία ενός «Εθνικού Σχεδίου για το Ελληνικό Όνειρο» όπως το ονόμασε.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό