17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σπάνια εμφάνιση της Μελάνια στο πλευρό του Τραμπ: Εντυπωσιακή στο Μαρ-α -Λάγκο

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπό τους ήχους του Pretty Woman έκανε την εμφάνισή της, η Μελάνια Τραμπ, στο δείπνο που παρέθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ προς τιμήν του Βίκτορ Όρμπαν, στο Μαρ-α-Λάγκο. 

Σε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, ντυμένη στα λευκά, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μπήκε στην αίθουσα μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Μάλιστα, ο Όρμπαν της προσέφερε μια τεράστια ανθοδέσμη, με την ίδια να τον ευχαριστεί με χαμόγελο. 

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν από τις σπάνιες φορές που η Μελάνια συνοδεύει τον σύζυγό της, καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 

Η ίδια ήταν απούσα μάλιστα και από το πάρτι που διοργάνωσε ο Τραμπ για τον θρίαμβο που πέτυχε στη «Σούπερ Τρίτη», που ολοκληρώθηκε με σειρά από σαρωτικές νίκες του έναντι της μοναδικής μέχρι τότε αντιπάλου του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Νίκι Χέιλι. 

Όσον αφορά τη Μελάνια, η πρώην βοηθός της Στέφανι Γουίνστον, μοιράστηκε τις σκέψεις της για την απουσία της.

«Προσοχή! Η Μελάνια Τραμπ ΔΕΝ ήταν στο πάρτι της νίκης του Ντόναλντ γιατί ΔΕΝ έπρεπε να είναι», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενη στις φήμες. «Οι υποστηρικτές του ΔΕΝ νοιάζονται αν είναι δίπλα του ή ΟΧΙ, οπότε τώρα ΔΕΝ χρειάζεται να είναι. Τίποτα περισσότερο, ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο», κατέληξε με νόημα, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό