20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σούπερ σπάνια αθλητικά παπούτσια της Apple από τα 90s πωλούνται για 50.000 $

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα εξαιρετικά σπάνιο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με το σήμα της Apple πωλούνται τώρα από τον οίκο δημοπρασιών Sotheby’s για 50.000 δολάρια.

Τα Omega Sports Apple Computer Sneakers διαθέτουν λευκό δερμάτινο επάνω μέρος με λογότυπα Apple ουράνιου τόξου στη γλώσσα και δίπλα στα κορδόνια, καθώς και αερόσολα. Κυκλοφορούν σε ανδρικό μέγεθος ΗΠΑ 10,5 (44 δικό μας) και συνοδεύονται από ένα δεύτερο ζευγάρι κόκκινα κορδόνια.

Το 1986, η Apple πρόσφερε έναν κατάλογο εμπορευμάτων και ρούχων με την επωνυμία Apple που διατίθενται στο “The Apple Collection”, με το λογότυπο του ουράνιου τόξου και εικόνες υπολογιστή Macintosh. Ωστόσο, αυτά τα παπούτσια κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία για τους υπαλλήλους της Apple τη δεκαετία του 1990, διαθέσιμα μόνο ως δώρο μία φορά σε ένα συνέδριο. Δεν έχουν πουληθεί ποτέ στο κοινό στο παρελθόν και ο οίκος Sotheby’s λέει ότι το ζευγάρι αθλητικά παπούτσια είναι «ένα από τα πιο σπάνια που υπάρχουν».

Κατασκευασμένα ειδικά για τους υπαλλήλους της Apple, αυτά τα εξαιρετικά σπάνια αθλητικά παπούτσια ήταν ένα μοναδικό δώρο σε ένα Εθνικό Συνέδριο Πωλήσεων στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Περισσότεροι από 22.000 καταναλωτές της Apple αγόρασαν ρούχα και αξεσουάρ από τη μάρκα το 1985, μια απόδειξη της αφοσίωσης του κοινού σε όλες τις κατηγορίες. Για τα προϊόντα εκτός της ζώνης εξειδίκευσης της Apple, θα συνεργαστούν με κορυφαίες μάρκες όπως η Lamy, η Honda και η Braun για να εφαρμόσουν την εμβληματική επωνυμία Apple σε διάφορα προϊόντα λευκής ετικέτας.

Διαθέτοντας κυρίως λευκό επάνω μέρος, το λογότυπο της Apple με ουράνιο τόξο της παλιάς σχολής — τόσο στη γλώσσα όσο και στο πλάι — είναι μια ξεχωριστή λεπτομέρεια. Μη έχοντας φτάσει ποτέ στο ευρύ κοινό, το συγκεκριμένο ζευγάρι sneakers είναι ένα από τα πιο σπάνια που υπάρχουν και ιδιαίτερα περιζήτητα στην αγορά μεταπώλησης.

Αν και φαίνεται ότι είναι “καινούργια στο κουτί”, υπάρχουν κάποιες ελαφρές ατέλειες όπως κιτρίνισμα γύρω από τις ενδιάμεσες σόλες, κόλλα και ελαφριά σημάδια λόγω της ηλικίας τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό