16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σον Πεν για τον θάνατο του «Τσάντλερ»: «Δεν εξεπλάγην τρομερά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην αποκάλυψη ότι δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τον ίδιο ο θάνατος του Μάθιου Πέρι, προχώρησε ο Σον Πεν.

Ειδικότερα, ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην εκπομπή «Piers Morgan Uncensored», όπου και αναφέρθηκε στον αιφνιδιαστικό θάνατο του αγαπημένου μας «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια», λέγοντας πως δεν «εξεπλάγη» που αυτό συνέβη.

Αρχικά, ο Σον Πεν αναφέρθηκε στο ταλέντο του Μάθιου Πέρι, αλλά και στη γενναιότητά του να μοιραστεί με θάρρος και δημοσίως, τους αγώνες που έδωσε με τον εθισμό του.

«Τι ταλαντούχος τύπος. Δεν μπορώ να πω ότι τον ήξερα καλά, αλλά τον συμπαθούσα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Σον Πεν, ο οποίος στο παρελθόν έχει παλέψει και εκείνος με προβλήματα εθισμού, και ανέφερε ότι τον θαύμαζε επειδή είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματά του.

«Τον είδα πρόσφατα. Ετοιμαζόμασταν να πάρουμε και οι δύο την πτήση από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, και του έκανα κομπλιμέντο για όσα ήξερα για το βιβλίο του.

Δεν είχα διαβάσει το βιβλίο, αλλά είχα δει αρκετές συνεντεύξεις του και φαινόταν ότι μιλούσε για αυτό, ότι το είχε αντιμετωπίσει, ότι ήταν πολύ έξυπνος και τολμηρός, καθώς και το ότι πρόσφερε γενναιόδωρα την εμπειρία του στους ανθρώπους, για να είναι χρήσιμος», συμπλήρωσε ο Σον Πεν.

«Είναι τραγικό αλλά δεν εξεπλάγην τρομερά»

Μιλώντας για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, σημείωσε πως «είναι τραγικό, δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην τρομερά. Δεν ξέρω τι λέει η έκθεση του ιατροδικαστή και όλα αυτά, αλλά ξέρω ότι είχε κάνει πολλές ζημιές στα όργανά του μέσα στα χρόνια».

«Είναι δύσκολη κατάσταση και κατάφερε να το κάνει αυτό, κατάφερε να αφήσει πίσω του αυτή την ιστορία και κατάφερε να δώσει μεγάλη χαρά σε πολλούς ανθρώπους με το ταλέντο του. Οπότε, εύχομαι στην οικογένειά του καλή τύχη», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σον Πεν είχε συνεργαστεί με τον Μάθιου Πέρι στο παρελθόν καθώς είχε εμφανιστεί σε δύο επεισόδια της σειράς «Φιλαράκια» το 2001.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό