24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σολωμού: Έχει υπέροχο κορμί και διαλέγει τα πιο ανατρεπτικά outfits- Οι φωτό που το αποδεικνύουν!

Ειδήσεις Ελλάδα

H Μαρία Σολωμού αγαπάει πολύ τη μόδα και φροντίζει πάντοτε να ακολουθεί τις νέες τάσεις, πάντοτε ανάλογα με το τι ταιριάζει στο στυλ της, αλλά και στη διάθεσή της. 

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού, που την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Μαρία Σολωμού αγαπάει πολύ τον εαυτό της και η αλήθεια είναι ότι η αυτοπεποίθηση και η καλή της διάθεση αντικατοπτρίζονται σε κάθε νέο της στιγμιότυπο. Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και δημοσιεύει συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, αλλά και από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δηλώνει άκρως ερωτευμένη με τον Mente Fuerte, ο οποίος μάλιστα και στα γενέθλιά της της έκανε μια πολύ όμορφη έκπληξη επί σκηνής και της ευχήθηκε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Η Μαρία Σολωμού, μέσα σε όλα, λατρεύει και τη μόδα και φροντίζει πάντοτε το στυλ της να έχει μια πινελιά από το σήμερα και να μας δίνει και νέες στυλιστικές προτάσεις, ανάλογα με τα outfits που επιλέγει σε κάθε της έξοδο.

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρατηρούμε το ιδιαίτερο και ανατρεπτικό της στυλ, που το ζηλεύουμε!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της παρακάτω:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό