19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Σοκ στη Σερβία: Ο πρώην NBAer, Μπιέλιτσα, απειλήθηκε με ψαλίδι από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή []

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη Σερβία πολλές φορές οι καταστάσεις ξεφεύγουν όταν πρόκειται για τις ποδοσφαιρικές ή μπασκετικές ομάδες της χώρας, με τους οπαδούς να μην είναι και τόσο φρόνιμοι. Πριν λίγες μέρες, με βάση τα δημοσιεύματα στη χώρα, οι οπαδοί της Παρτιζάν είχαν δεχθεί επίθεση με ρόπαλα από αυτούς του Ερυθρού Αστέρα, μετά το ματς της ομάδας του Ομπράντοβιτς με τη Ζάλγκιρις.

Αυτή τη φορά, η Σερβία «σοκαρίστηκε» με περιστατικό που αφορά δύο πρώην αθλητές. Ο παλιός NBAer Νεμάνια Μπιέλιτσα, που τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε επίπεδο Euroleague (Φενέρμπαχτσε), καθόταν σε έναν παιδότοπο εμπορικού κέντρου στο Βελιγράδι. Ένας άνδρας του επιτέθηκε λεκτικά, απειλώντας τον ίδιο και την οικογένειά του επανειλημμένα με υβριστικές φράσεις σε έντονο ύφος.

Ο Μπιέλιτσα δεν είχε χάσει τη ψυχραιμία του και μιλούσε στον άνδρα με ήρεμο ύφος, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη χώρα, είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Πέτκοβιτς. Όταν ο Μπιέλιτσα σηκώθηκε να πάει στο μπαρ, ο Πέτκοβιτς τον απείλησε με ψαλίδι, με την αστυνομία να φτάνει εγκαίρως στο μέρος που έγινε το συμβάν και να ακινητοποιεί τον δεύτερο.

Ο Μπιέλιτσα υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με τον Ερυθρό Αστέρα, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους μερικές εβδομάδες αργότερα, με τον ίδιο να μην είχε την παρουσία που θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό