16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σοκ στην Premier League: Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής στο Μπόρνμουθ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο αγώνας της Premier League μεταξύ της Μπόρνμουθ και της Λούτον στο «Vitality Stadium» έχει διακοπεί, έπειτα από την κατάρρευση του Τόμ Λόκιερ στον αγωνιστικό χώρο!

Στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης το γήπεδο βίωσε στιγμές αγωνίας, αφού ο ποδοσφαιριστής της Λούτον, Τομ Λόκιερ, έπεσε στο έδαφος. Όλοι αμέσως έκαναν νοήματα στους γιατρούς να εισέλθουν και να σπεύσουν να τον βοηθήσουν, ενώ οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος στις κερκίδες ήταν σοκαρισμένοι.

Ο προπονητής της ομάδας, Ρομπ Έντουαρτς, επιχείρησε να πάρει τους παίκτες του από εκείνο το σημείο και να τους απομακρύνει, επιτρέποντας παράλληλα στο ιατρικό επιτελείο να κάνει τη δουλειά του.

Μερικά λεπτά αργότερα οι δύο ομάδες αποχώρησαν από το γήπεδο έπειτα από ένδειξη του διαιτητή και η ευχή όλων είναι με τον Ουαλό αμυντικό της Λούτον, ο οποίος και τον περασμένο Μάιο στον τελικό των Play-Off ανόδου της Championship είχε υποστεί το ίδιο και χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο γιατρός της Μπόρνμουθ έχει ενημερώσει πως ο Λόκιερ έχει τις αισθήσεις του! Σε μία υπέροχη στιγμή στο γήπεδο, όλοι οι φίλοι των γηπεδούχων τραγουδούσαν το όνομα του Λόκιερ!

Η Λούτον επιπλέον επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο και με ενημέρωσή της ανέφερε πως ο αρχηγός της πράγματι έχει επανακτήσει τις αισθήσεις του.

Σε άλλη μία υπέροχη σκηνή συγκίνησης και έμπρακτης υποστήριξης προς τον συνάνθρωπο, ο προπονητής της Λούτον βγήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά την ματαίωση της αναμέτρησης και χειροκρότησε τόσο τους οπαδούς της ομάδας του, όσο και της Μπόρνμουθ για την υποστήριξή τους, όντας εμφανώς συγκινημένος.

The respect of Rob Edwards going round the stadium clapping the Bournemouth fans.

What a man 🧡pic.twitter.com/0Hf6xhkDFi

— The WALT Podcast (@TheWALTPodcast) December 16, 2023Η ανακοίνωση της Λούτον αναφέρει:

«Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός μας υπέστη ανακοπή καρδιάς στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχε τις αισθήσεις του την στιγμή που τον πήραν με το φορείο.

Έλαβε περαιτέρω φροντίδα εντός του γηπέδου, για την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ιατρικά τιμ και από τις δύο πλευρές.

Ο Τομ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του στο πλευρό του.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή σας και τα μηνύματά σας για τον Τομ».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό