24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σοκαριστικό ντοκουμέντο με μικρό παιδί να αποκαλεί «μαϊμού» τον Βινίσιους

Ειδήσεις Ελλάδα

Την προσοχή τράβηξε το επεισοδιακό παιχνίδια ανάμεσα στην Βαλένθια και την Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ του Σαββάτου (02/03) με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2. Ωστόσο, οι Μαδριλένοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία ένεκα της απόφασης του διαιτητή να σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης την ώρα που πετύχαιναν το τρίτο γκολ και ήταν έτοιμοι να ολοκληρώσουν μια σπουδαία ανατροπή. Εν τέλει, αυτό δε μέτρησε, αφού ο ρέφερι είχε ήδη αποφασίσει να ολοκληρώσει τη ροή του παιχνιδιού.

Ωστόσο, η κατάσταση είχε και… τρίτο ημίχρονο με τη δράση ωστόσο να μεταφέρεται, δυστυχώς, σε εξωαγωνιστικά πλαίσια λόγω μιας ακόμα ρατσιστικής επίθεσης που δέχτηκε ο Βινίσιους.

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσιότητα έχει διαρρεύσει ένα βίντεο κατά το οποίο ένας μικρός φίλος της Βαλένθια αποκαλεί επανειλημμένα «μαϊμού» τον παίκτη της «Βασίλισσας» υπό το βλέμμα μάλιστα της μητέρας του χωρίς να γίνεται τίποτα. Το εν λόγω σκηνικό, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της μια γυναίκα η οποία μάλιστα δέχτηκε την αντίδραση της μητέρας, ενώ εν συνεχεία παρέδωσε το ντοκουμέντο στις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο γήπεδο, στο «Μεστάγια», ο Βινίσιους δέχτηκε μαζική ρατσιστική επίθεση τον περασμένο Μάιο από εκατοντάδες οπαδούς της Βαλένθια με το θέμα να παίρνει τεράστια έκταση και την υπόθεση να αναλαμβάνει η ισπανική ομοσπονδία, προχωρώντας σε έρευνα ταυτότητας των οπαδών, ενώ οι «Νυχτερίδες» προχώρησαν σε αποκλεισμό των εν λόγω ατόμων από το γήπεδο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό