21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση κατά της 14χρονης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα συγκλονιστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων με θύμα αυτή τη φορά ένα 14χρονο κορίτσι, το βράδυ του Σαββάτου, στον Μόλο Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα.

Πρωταγωνίστριες στο βίντεο είναι δύο κορίτσια από διαφορετικό γυμνάσιο της Πάτρας, της ίδιας περίπου ηλικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, η διαμάχη ξεκίνησε ανάμεσα σε δύο κοπέλες περίπου της ίδιας ηλικίας από διαφορετικό γυμνάσιο της Πάτρας. Στο βίντεο φαίνεται η μία κοπέλα να τραβάει επίμονα από τα μαλλιά την άλλη, ενώ δεκάδες συνομήλικοι παρακολουθούν χωρίς να επεμβαίνουν.

Η κοπέλα που ήταν στην επίθεση είχε τέτοια μανία, σύμφωνα με πληροφορίες που ήθελε να ρίξει την άλλη στην θάλασσα, ενώ το θύμα μοιάζει να τα έχει χαμένα. Ακολουθεί σύρραξη και αναστάτωση από τις φωνές και τη φασαρία. Αφορμή για όλα αυτά ήταν,  σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια λόγια που φέρεται να είπε η μια κοπέλα για την άλλη.

Η καταγγελία της μητέρας

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διάφορα για την οικογένεια της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση. Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών», αναφέρει η μητέρα της ανήλικης σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη» της Πάτρας.

Η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού, είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να φτάσει το όλο θέμα ακόμα και στoν Εισαγγελέα Ανηλίκων για να καταγγείλει τόσο το συμβάν, όσο και την συμπεριφορά της σχολικής κοινότητας στα παιδί της, υποβάλλοντας μηνύσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό