20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Σοβαρό ατύχημα για τον Αμερικανό ηθοποιό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, γνωστός κυρίως από τον ρόλο του ως «Hawkeye» στη σειρά ταινιών της Marvel, τραυματίστηκε σοβαρά ενώ απομάκρυνε χιόνι με το εκχιονιστικό του μηχάνημα στο ράντσο ιδιοκτησίας του, στη Νεβάδα.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζέρεμι βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση έπειτα από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά την εκκαθάριση του χιονιού», δήλωσε μη κατονομαζόμενο πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος, σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter και του Deadline.

«Η οικογένειά του είναι μαζί του και δέχεται την απαραίτητη φροντίδα», πρόσθεσε η ίδια πηγή χωρίς να διευκρινίσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα ή την τοποθεσία του. Σύμφωνα με άλλα μέσα ενημέρωσης, ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην πόλη Ρίνο της Νεβάδα.

Ο 52χρονος Τζέρεμι Ρένερ, δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ για τις ταινίες «The Hurt Locker» και «The Town», έχει σπίτι κοντά σε αυτή την πόλη, σε μια περιοχή όπου έχει σημειωθεί σφοδρή χιονόπτωση τις τελευταίες εβδομάδες.

Το Deadline ανέφερε ότι ο ηθοποιός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

O Ρένερ είναι ιδιοκτήτης ενός ράντσου που βρίσκεται στη λίμνη Τάχο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα. Σύμφωνα με τον Guardian μεγάλο μέρος των ΗΠΑ επλήγη από τη «χιονοθύελλα του αιώνα» με τουλάχιστον 60 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλη τη χώρα. Αρχές του μήνα ο σταρ, διάσημος για τον ρόλο του HawkEye, στην ταινία Avengers, μοιράστηκε στο Twitter μια φωτογραφία με το χιονισμένο τοπίο στην περιοχή, γράφοντας στο Twitter. «η χιονόπτωση στη λίμνη Tάχο δεν είναι αστείο», ενώ δημοσίευσε την προσπάθεια του να καθαρίσει τις χιονισμένες πλαγιές με τη βοήθεια ενός εκχιονιστικού, στο Instagram. Ο Ρένερ πρωταγωνιστεί στη σειρά «Mayor of Kingstown» η οποία ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου για δεύτερη χρονιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό