17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σλούκας μοιράζει, Βιλντόσα σκοράρει, Μπολομπόι παίρνει ριμπάουντ, Bet Builder στο 6.70

Ειδήσεις Ελλάδα

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Ταΐζει τους συμπαίκτες του ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας στα τελευταία παιχνίδια στη EuroLeague θυμίζει… Κώστα Σλούκα, τον παίκτη που αξιοποιεί με την παραμικρή ευκαιρία τους συμπαίκτες του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR είναι σε ανοδική πορεία και με εξαίρεση το ματς με τη Ρεάλ, στο οποίο έπαιξε μόλις για 12:36 λεπτά, έχει σπουδαία νούμερα στις ασίστ. Στην τριάδα των εκτός έδρας νικών με Βιλερμπάν, Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο, ο Σλούκας μοίρασε συνολικά 22 ασίστ, κατά μέσο όρο 7,3, ενώ συνολικά στη σεζόν δίνει 5,6 ανά ματς. Αυτό θα ψάξουμε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, να ξεπεράσει τον φετινό μέσο όρο, το Over 5,5 ασίστ του Σλούκα πληρώνει 1.90.

Κίνητρο κόντρα στον Αστέρα ο Βιλντόσα

Ο Λούκα Βιλντόσα δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής όπως θα περίμεναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR, κυρίως γιατί δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή του αλλά και στον χρόνο συμμετοχής που παίρνει. Και ειδικά ως προς αυτόν, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, από ματς σε ματς. Χαρακτηριστικό είναι πως έπαιξε 32:28 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να πέσει αμέσως μετά μόλις στα 7:16 με αντίπαλο τη Βιλερμπάν.

Ο Αταμάν τον εμπιστεύτηκε για 24:32 στην αναμέτρηση με την Μονακό, στην οποία σημείωσε 11 πόντους με 4/8 σουτ, αμέσως μετά στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε μόλις για 8:39. Ο μέσος όρος πόντων του είναι στους 6,7, πολύ κάτω από τα περσινά του στάνταρ στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο κόντρα στην παλιά του ομάδα θα ποντάρουμε σε αυτό ακριβώς το κίνητρο. Οι Over 6,5 πόντοι του Βιλντόσα πληρώνουν 2.15.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Με μέση συμμετοχή 24:20 παίρνει ριμπάουντ ο Μπολομπόι

Ο πρώην φόργουορντ-σέντερ του Ολυμπιακού Τζόελ Μπολομπόι βρήκε στον Ερυθρό Αστέρα χώρο και χρόνο συμμετοχής, κάτι που ήταν αδύνατο να συμβεί στην ομάδα του Πειραιά φέτος, με την παρουσία των Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Αμερικανός παίκτης καταγράφει στη EuroLeague μέση συμμετοχή 24:20 λεπτών και έχει ακόμα περισσότερη εμπιστοσύνη από τη μέρα που ανέλαβε τον Αστέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στα τελευταία παιχνίδια τα νούμερα του 28χρονου έχουν ανέβει κατά πολύ στα ριμπάουντ. Με την Άλμπα κατέβασε 6 “σκουπίδια”, κόντρα στη Ρεάλ έκανε φετινό ατομικό ρεκόρ με 10, ενώ 6 ήταν η συγκομιδή του στη νίκη επί της Μακάμπι. Μπορούμε να πάρουμε ένα πολύ εφικτό όριο, το Over 4,5 ριμπάουντ του Μπολομπόι πληρώνει 1.60

Στο σύνολο λοιπόν: Το Bet Builder με Over 5,5 ασίστ του Σλούκα και Over 6,5 πόντους του Βιλντόσα και Over 4,5 ριμπάουντ του Μπολομπόι, πληρώνει 6.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός AKTOR – Ερ. Αστέρας: Βιλντόζα Over 6,5 πόντοι & Σλούκας Over 5,5 ασίστ & Μπολομπόι Over 4,5 ριμπάουντ (απόδοση 6.70), 21:15

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό