16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σκόραρε ξανά ο Παυλίδης αλλά νέα γκέλα για την… αγνώριστη Άλκμααρ

Ειδήσεις Ελλάδα

 Έχει αποδειχτεί ότι ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι κάτι παραπάνω από υπερπολύτιμος για την Άλκμααρ. Ο διεθνής επιθετικός δεν σταματάει να σκοράρει και είναι μόνιμα ένας πονοκέφαλος για τις αντίπαλες άμυνες στην Ολλανδία. Η ομάδα του αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Χέρενφεν για την 19η αγωνιστική της Eredivisie. Ο Παυλίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 19′, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι με αυτογκόλ του Κλασιέ στο 24′ και γκολ του Μπρόυερς στο 51′, μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή, με την Άλκμααρ να ισοφαρίζει στο 88′ με αυτογκόλ του Μπότσνιεβιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Ένα αποτέλεσμα το οποίο κρίνοντας ότι η ΑΖ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο μέρος είναι καλό, ωστόσο ήταν το τέταρτο διαδοχικό ματς που δεν μπόρεσε να πάρει τρίποντο.

Η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη είναι 4η με 35 βαθμούς και δείχνει να απομακρύνεται από τις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το Champions League, κάτι το οποίο είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας. Όσον αφορά τον Έλληνα επιθετικό, είναι πρώτος σκόρερ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με 20 γκολ, ένα περισσότερο από τον Χιμένες της Φέγενορντ. Κρίνοντας από τη χρονιά που κάνει, δύσκολα ο25χρονος να μείνει και την επόμενη σεζόν στην Άλκμααρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό