23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Σκόνταψε» ο Άρης στα Γιάννενα και… έμπλεξε για την είσοδο στην 6άδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα και… έμπλεξε για τα καλά στη «μάχη» για την είσοδο στην 6άδα και τα play-off της Super League. Στους έξι βαθμούς από τον 7ο Αστέρα Τρίπολης – αλλά και με ματς παραπάνω – βρίσκονται οι «κίτρινοι», πολύτιμος βαθμός για τους γηπεδούχους.

Οι φάσεις ήταν λιγοστές στο ματς και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία στο πρώτο μέρος (14′ ο Ζίνο – στο 10′ ο Ζαμόρα). Το δεύτερο μέρος «κινήθηκε» σε παρόμοιο ρυθμό, με τον Πέδρο Κόντε να αγγίζει το γκολ στο 47ο λεπτό, δίχως, όμως, να μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ζαμόρα απείλησε την αντίπαλη εστία στο 60′, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με την μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Άρη να έρχεται στο 84ο λεπτό. Ο Μάνου Γκαρσία επιχείρησε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο Γκέργκελι Νάγκι πραγματοποίησε μία σημαντική επέμβαση και κράτησε το παιχνίδι στο 0-0.

Ο Άρης παραμένει στην 5η θέση της Super League και με 35 βαθμούς, αλλά έδωσε την ευκαιρία σε Λαμία και Αστέρα Τρίπολης να μειώσουν την διαφορά και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να μπουν στην 6άδα. Τελευταίος παραμένει ο ΠΑΣ Γιάννινα με 13 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Κιάκος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Οσέι-Τούτου, Λιάσος, Ζίνο, Παμλίδης, Ριένστρα, Ροζέρο, ΚόντεΆρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Οντουμπάτζιο, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Σαβέριο, Φετφατζίδης, Μπένετ, Ζαμόρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό