23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σκούτερ με κινητήρα από Honda CBR1000RR! ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τους ταπεινοιύς 5 ίππους, αυτό το Honda Ruckus αποκτά ξαφνικά 180 ίππους με κινητήρα από CBR1000RR.

Η φαντασία των βελτιωτών σε όλο τον κόσμο οργιάζει και πλέον τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απίθανο. Στην Αμερική αυτήν τη φορά, δύο ερασιτέχνες, λάτρεις των δικύκλων, αποφάσισαν να βάλουν σε ένα 50άρι scooter κινητήρα από μια Honda CBR10000RR.

Το μικρό scooter είναι το περίφημο Honda Ruckus ή Zoomer σε άλλα μέρη του κόσμου, το οποίο φημίζεται για την απλή του κατασκευή, τον οικονομικό κινητήρα 50 κ.εκ. και τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του. Τι συμβαίνει όμως όταν τοποθετηθεί ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 1.000 κ.εκ. από superbike σε ένα μικρό scooter σαν το Ruckus;

Την απάντηση δίνουν δύο μηχανικοί οι οποίο στο γκαράζ τους αποφασίζουν να δημιουργήσουν έναν δίκυκλο «Φρανκενστάιν». Μάλιστα για να δείξουν τη διαφορά που θα προκύψει στο πριν και το μετά, χάραξαν μια μικρή διαδρομή και τη χρονομέτρησαν για να έχουν μια σύγκριση.

Οι τολμηροί μηχανικοί τοποθέτησαν τον βαρύ κινητήρα στο πίσω μέρος για να διατηρήσουν μια σωστή ισορροπία στο scooter. Όλες οι κατασκευές έγιναν μέσα στο εργαστήρια, ενώ μελετήθηκε ιδιαίτερα ο τρόπος που θα μεταφερόταν η δύναμη στον πίσω τροχό. Το μεταξόνιο αυξήθηκε σημαντικά, ωστόσο τα περισσότερα εξαρτήματα στο Ruckus παρέμειναν αυθεντικά.

Δείτε το χτίσιμο του μικρού scooter με τον κινητήρα των 180 ίππων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό