23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Αττική με 62 προσαγωγές και 21 συλλήψεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Σαρωτικούς ελέγχους σε Μενίδι, Φυλή, Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Καματερό πραγματοποίησαν –σε πεζούς και οχήματα- κλιμάκια της Διεύθυνσης Αστυνομίάς Δυτικής Αττικής, από νωρίς το πρωί και μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής (23/3).

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν 247 οχήματα και 498 άτομα (σ.σ. 473 Έλληνες και 25 αλλοδαποί), ενώ προσήχθησαν 6 άτομα και συνελήφθησαν 21 (σ.σ. 6 για ναρκωτικά, δύο για απείθεια, ένας για καταδιωκτικά έγγραφα και 12 για ΚΟΚ). Επίσης, βεβαιώθηκαν 148 παραβάσεις του ΚΟΚ, ενώ ανευρέθηκαν 4 μοτοσικλέτες και 3 αυτοκίνητα για τα οποία είχε δηλωθεί η κλοπή τους.

Οι αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής κατέσχεσαν ακόμη 97,9 γρ. ηρωίνης, 0,5 γρ. κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και 20 ευρώ από διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αφαιρέθηκαν 10 άδειες ικανότητας οδήγησης, 20 άδειες κυκλοφορίας, 7 ζεύγη πινακίδων καθώς και 3 μονές πινακίδες.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για μία ακόμη αστυνομική επιχείρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε περιοχές και εστίες που διαπιστώνεται έντονη παραβατικότητα, όπως η Δυτική Αττική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό