29.2 C
Athens
Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2024

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αδελφός του Μάικ Μπουντενχόλζερ πριν το Game 4 με τους Χιτ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
29.04.2023 | 09:14

Ο Μάικ Μπουντενχόλτζερ στη διάρκεια της preseason με τους Μιλγουόκι Μπακς
AP PHOTO/BRANDON DILL

Ένα από τα αδέλφια του Μάικ Μπουντενχόλζερ σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν το Game 4 των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Ανείπωτη θλίψη για τον Μάικ Μπουντενχόζζερ, ο οποίος έχασε ένα από τα αδέλφια σε τροχαίο δυστύχημα κατά την διάρκεια της σειράς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτ και συγκεκριμένα πριν το Game 4.

Στο ματς που τα “Ελάφια” έχασαν την ευκαιρία να πάρουν πίσω το μπρέικ και να ισοφαρίσουν σε 2-2 τη σειρά, με αποτέλεσμα να βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο και εντέλει να χάσουν και το πέμπτο παιχνίδι στο Μιλγουόκι.

Ο προπονητής των Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ, ο οποίος ήταν βοηθός του στους Ατλάντα Χοκς, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο συμβάν που δεν είχε γνωστοποιηθεί, θέλοντας να εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

“Ο κόουτς Μπουντενχόλζερ περνάει πολλά σε προσωπικό επίπεδο. Μόλις έχασε τον αδερφό του, οπότε ζητώ συγγνώμη από τον ίδιο, αν δεν έπρεπε να το κάνω γνωστό. Εκείνος και εγώ στέλναμε μηνύματα. Λατρεύω αυτούς τους ανθρώπους”, σχολίασε.

Ο προπονητής των Μπακς, όπως αναφέρει το Athletic, είναι ο μικρότερος από τα επτά παιδιά της οικογένειας και τα τέσσερα είναι άντρες. Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος εκ των τριών αδερφών του έχασε τόσο άδοξα τη ζωή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό