19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Σκοράρει η Λαμία στο «σπίτι» της; Κάπως έβαλε το… χεράκι του ο Καρλίτος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Καρλίτος αποδεικνύεται… λίρα εκατό για τη Λαμία και συνεισφέρει τα μέγιστα. Μάλιστα, ακόμα περισσότερο αν παίζει η ομάδα του στην έδρα της!

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Ελλάδα και αμέσως το γεγονός ότι εντάχθηκε στους Φθιωτείς, προκάλεσε… ντόρο. Και αυτό διότι πρόκειται για έναν άκρως χαρισματικό στράικερ, ο οποίος επιβεβαιώνει την εκτελεστική του δεινότητα και με τον νέο του σύλλογο, ενώ παράλληλα εξελίσσει κι άλλες πτυχές του παιχνιδιού του.

Σε τρία εντός έδρας ματς της Λαμίας, είχε συμμετοχή σε γκολ σε… όλα! Αρχικά, στη νίκη απέναντι στον Άρη (27/08, 1-0) διατήρησε την ψυχραιμία του και πλάσαρε υπέροχα τον Κουέστα. Έπειτα, σημείωσε μία ασίστ στο γκολ του Σωτήρη Τσιλούλη στην ισοπαλία με 2-2 με τον ΟΦΗ (16/09), ενώ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε «όργια».

Και τα δύο γκολ της ομάδας του έχουν προέλθει ουσιαστικά από τα πόδια του. Η φάση του πρώτου γκολ ξεκινάει από δική του εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο δεύτερο βγάζει μία σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Σαμουέλε Λόνγκο, ο οποίο άνοιξε «λογαριασμό» με τη Λαμία.

Έτσι, ο Καρλίτος προσφέρει σημαντικούς βαθμούς στην καινούργια του ομάδα και ο Λεωνίδας Βόκολος μπορεί να παραμείνει ήρεμος, γιατί αν ο Ισπανός συνεχίσει έτσι, τότε η Λαμία θα αποφύγει τα περσινά… δράματα που βίωσε ώστε να παραμείνει στη Super League…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό