24.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σκληροτράχηλη η Χετάφε, εξπέρ στα g/g η Βιγιαρεάλ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Freetips247 προτείνει μια τριάδα από τα ματς της 19ης αγωνιστικής της La Liga από το πρόγραμμα της Τρίτης (2-1)!  Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Χετάφε με την Ράγιο Βαγεκάνο. Μόλις μια ήττα σε 12 αγωνιστικές για την Χετάφε που κατάφερε να σταθεί όρθια και απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης ισοφαρίζοντας 3-3 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων! Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 87΄ έχανε με 3-1, όμως οι «ροχιμπλάνκος» αγωνίζονταν από το 38΄ με 10 παίκτες.  Η Ράγιο Βαγιεκάνο προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Βαλένθια συμπληρώνοντας τρεις αγωνιστικές όπου δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα. Γενικά το παιχνίδι δεν ήταν καλό, έλειπε η ποιότητα και οι φάσεις με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κανός να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα.   Δεύτερη επιλογή μας το ματς της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Αλαβές. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ παραμένει αήττητη από τις 4 Νοεμβρίου, όταν έχασε από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο έχει φέρει τρεις σερί 0-0! Πάντως τελευταία φορά δέχθηκε γκολ στις 2 Δεκεμβρίου! Δύο σημαντικούς βαθμούς άφησε στο Κάντιθ (0-0). Τρίτη σερί ήττα για την Αλαβές που δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να σκοράρει χάνοντας με 1-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Λουίς Γκαρθία δεν έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε. 

 Κλείνουμε την τριάδα με το παιχνίδι της Βαλένθια με τη Βιγιαρεάλ. Επιτέλους νίκη έπειτα από πέντε αγωνιστικές για την Βαλένθια που επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας της Ράγιο Βαγιεκάνο.  

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακό, Σέρχι Κανός με ένα φανταστικό σουτ εκτός περιοχής (61’) πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τεράστια σημασία για τις «νυχτερίδες». Μεγάλα σκορ κάνει η Βιγιαρεάλ έχοντας φέρει 7 Over στα 8 τελευταία ματς. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έπειτα από τρεις αγωνιστικές επιβλήθηκε με 3-2 της Θέλτα. Τα 15 από τα 18 παιχνίδια της Βιγιαρέαλ έληξαν με G/G.  

  Freetips247.com Επιλογές 

18.00 Xετάφε – Ράγιο Βαγιεκάνο 1 (2.45) 20.15 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλαβές 2-3 goals (2.00) 22.30 Βαλένθια  – Βιγιαρεάλ G/G (1.72)   

Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία και έτοιμα δελτία στοιχήματος στο https://www.freetips247.com/el/.   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό