23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σκληρή κριτική στον Σάουθγκεϊτ και σενάρια για Τούχελ, Ποτσετίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αγγλία πήρε… παράταση για το μέλλον, μετά τον αποκλεισμό από τη Γαλλία στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το μέλλον του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι εξαιρετικά αμφίβολο, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο σκληρής κριτικής τόσο από τον Τύπο, όσο και από τους φιλάθλους.

Μάλιστα, ήδη έχουν την εμφάνισή τους σενάρια για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του. Ο λόγος για τον Τόμας Τούχελ και τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, δύο τεχνικούς με σημαντική θητεία στην Premier League.

Ο Σάουθγκεϊτ, πάντως, τόνισε πως θέλει χρόνο για να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του, αν και η απόφαση ανήκει ξεκάθαρα στην FA.

«Νομίζω όταν τελειώνουν αυτά τα τουρνουά, χρειάζομαι πάντα χρόνο για να πάρω τη σωστή απόφαση. Είναι τόσα πολλά και διάφορα τα συναισθήματα. Η ενέργεια που απαιτείται σε αυτά τα τουρνουά είναι τεράστια. Θέλω να πάρω την καλύτερη απόφαση, για την ομάδα, την Αγγλία, την FA. Πρέπει να είμαι σίγουρος ότι οποιαδήποτε απόφαση πάρω θα είναι η σωστή.

Νομίζω πως είναι σωστό να πάρω λίγο χρόνο, διότι ξέρω πως στο παρελθόν τα συναισθήματά μου είχαν πολλές αυξομειώσεις αμέσως μετά από ένα μεγάλο τουρνουά» είπε ο 52χρονος τεχνικός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό