22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σκληρή αντιπαράθεση Ανδρουλάκη – Βορίδη για τις παρακολουθήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε νέα παρέμβαση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων προχώρησε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής όπου εξακολουθεί να συζητείται το νομοσχέδιο για τις διοικήσεις στο Δημόσιο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επικαλούμενος και τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί αποστολής από πρόσωπο με πολιτική θέση 11 «μολυσμένων» SMS, δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Σύμφωνα με τον Τύπο, πρόσωπο σε εξέχουσα πολιτική θέση έστειλε 11 μηνύματα σε ισάριθμα θύματα. Κάποια από τα θύματα μπορεί να είναι ανάμεσά σας και δεν λένε κουβέντα», ανέφερε αρχικώς για να προσθέσει πως «αυτά συνέβησαν τον Ιανουάριο του 2021. Το εορτολόγιο μας οδηγεί στον Θανάση, τον Φώτη ή και τον Γρηγόρη… Αυτό μας δείχνει ποιο μπορεί να είναι το πολιτικό πρόσωπο είναι από πίσω. Για να καταλάβει ο λαός την αγωνία σας για να τα βρείτε με τον Βελόπουλο προκειμένου να αλώσετε την ΑΔΑΕ», όπως υποστήριξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ απάντησε ο παριστάμενος υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, κάνοντας λόγο για «φήμες» και «κουτσομπολιά». «Μιλήσατε για κάποιον ο οποίος μπορεί να είναι ο Θανάσης ή ο Γρηγόρης. Αυτά δεν είναι κουτσομπολιά; Είναι αποδεδειγμένα; Μεγαλύτερη κουτσομπόλα από αυτή την αναπαραγωγή φημολογιών εδώ μέσα δεν έχω ακούσει», ανέφερε, ενώ υπογράμμισε πως «εάν υπάρχει κάτι ας πάει στη Δικαιοσύνη και ας μην απασχολεί τη Βουλή». Έστειλε μάλιστα το μήνυμα πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη σέβεται τη Δικαιοσύνη, αφήνοντας αιχμές εις βάρος της πράσινης παράταξης.

«Έτσι όπως μας τα λέτε, θα πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη για τις υποκλοπές», ανταπάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Οι Financial Times είναι κουτσομπολιό; Η Καθημερινή και το MEGA είναι κουτσομπολιά; Νομίζετε ότι ο λαός είναι λωτοφάγοι;», όπως διερωτήθηκε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό