20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σκέψεις στο Open για τα «Τετράγωνα των Αστέρων»

Ειδήσεις Ελλάδα

Και… σας αγαπώ πολύ! Ποιος δεν θυμάται από την παλαιότερη γενιά αυτή την ατάκα και τη Μαρία Αλιφέρη να χαμογελά γλυκά και να στέλνει φιλιά;

Το τηλεπαιχνίδι «Τα τετράγωνα των αστέρων» άρχισε να μεταδίδεται από την ΕΡΤ την Κυριακή 15 Ιουνίου 1980 στις 20.00 και ήταν από τις πρώτες έγχρωμες παραγωγές της εγχώριας μικρής οθόνης. Η όμορφη ηθοποιός κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα έγινε το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο της χώρας.

Με το χαμόγελο, την ευγένεια και τον άψογο τρόπο παρουσίασης κατέκτησε αμέσως τους Έλληνες τηλεθεατές και το «εξαργύρωσε» με άλλες δύο εκπομπές: Το επίσης τηλεπαιχνίδι «Κάνε ό,τι κάνω», που άρχισε τον Δεκέμβριο του 1980, και κυρίως με τη θρυλική σειρά «Η κραυγή των λύκων», του Νίκου Φώσκολου, τον Ιανουάριο του 1981,όπου η καλλιτέχνις πρωταγωνιστούσε.

Το 1983, όμως, η ΕΡΤ διέγραψε και τις 67 εκπομπές των 50 λεπτών επεισοδίων από το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι και έτσι δεν έχει απομείνει στο αρχείο της ΕΡΤ. Μία μεγάλη έκπληξη, όμως, ετοιμάζει το Open για τους λάτρεις των τηλεπαιχνιδιών, καθώς «Τα τετράγωνα των αστέρων» βρίσκονται σε φάση διαπραγματεύσεων για να επιστρέφουν στο γυαλί.

Με νέες προσθήκες, λοιπόν, και ηχηρές εκπλήξεις έρχεται με φόρα το τηλεπαιχνίδι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με το Ανοιχτό Κανάλι να ψάχνει εναγωνίως παρουσιάστρια ή παρουσιαστή.

: Espresso

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό