20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σκέψεις για in-app συναλλαγές ή ακόμα και έξτρα χρέωση σε κάποια από αυτά

Ειδήσεις Ελλάδα

Τους τελευταίους μήνες έχουμε γίνει μάρτυρες των ιδιαίτερα φιλόδοξων ενεργειών της Netflix να ενισχύσει την κατηγορία των Netflix Games είτε με την προσθήκη ηχηρών τίτλων, είτε με την προσθήκη αποκλειστικοτήτων και όλα αυτά χωρίς να ζητά κάτι περισσότερο από την κλασική συνδρομή των χρηστών. Το τελευταίο, πάντως, ενδέχεται να αλλάξει στο κοντινό μέλλον.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, υψηλόβαθμα στελέχη της Netflix εξετάζουν τους τελευταίους μήνες διάφορα ενδεχόμενα για το μέλλον των Netflix Games. Μία από τις ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι είναι η προσθήκη in-app συναλλαγών στα παιχνίδια, ενώ για τα πιο premium από αυτά (π.χ. Hades) μπορεί να ζητούν έξτρα χρήματα για να μπορείς να τα παίξεις. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να εμφανίζουν διαφημίσεις μέσα στα παιχνίδια σε όσους είναι συνδρομητές του πιο προσιτού ad-tier της υπηρεσίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη κάτι από τα παραπάνω, ούτε έχει διαρρεύσει αν έχει προκριθεί κάποια από αυτές τις ιδέες. Να σημειωθεί, πάντως, ότι μέσα στο 2023 τα Netflix Games κατέγραψαν 81.2 εκατομμύρια downloads παγκοσμίως, αριθμός τριπλάσιος από τον αντίστοιχο του 2022, κάτι που δείχνει πως έχει αρχίσει να εξελίσσεται αρκετά το gaming εγχείρημα της εταιρείας.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό