16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σκάνδαλο με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ μοναχών σε μοναστήρι στην Κύπρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δικηγόροι της Μονής κάνουν λόγο για χαλκευμένα στοιχεία και προϊόν εγκληματικής συμπεριφοράς

Έκλεισε μέχρι νεοτέρας η Μονή του Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Κύπρου, με εντολή του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα, λόγω οικονομικού και ροζ σκανδάλου που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες, με πληροφορίες που επικαλείται το politis.com.cy, να αναφέρουν, ότι εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό εντός της Μονής, που αγγίζει τα 800 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μητρόπολη Ταμασού πραγματοποιεί έρευνες για να εντοπίσει την πηγή των χρημάτων που εντοπίστηκαν στο χρηματοκιβώτιο της Μονής, ενώ δεν έχει εμπλακεί με οποιοδήποτε τρόπο η Αστυνομία. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπάρχει ακόμη ένα σκάνδαλο με ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ μοναχών, που έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Αύριο συνεδριάζει εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος στην Αρχιεπισκοπή, όπου αναμένεται να προχωρήσει στην καθαίρεση των δύο μοναχών, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ διαψεύδουν κατηγορηματικά τις αναφορές περί οικονομικού σκανδάλου. Σε ανακοίνωσή τους, κάνουν λόγο για χαλκευμένα στοιχεία και προϊόν εγκληματικής συμπεριφοράς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό