23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

‘Σημάδεψε το ελληνικό μπάσκετ, όποιος τον έζησε έχει το αποτύπωμα της πορείας του’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

SPORT24.GR
05.10.2023 | 13:43

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον Γιάννη Ιωαννίδη στην επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του, αναφέροντας ότι ο “Ξανθός” σημάδεψε όσο λίγοι το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση του Γιάννη Ιωαννίδη και δεν αρνήθηκε να μοιραστεί τις σκέψεις του για μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητας στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε:

Για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη: “Νομίζω ότι είναι μία σημαντική ημέρα η σημερινή. Η απώλεια ενός ανθρώπου του αθλητισμού, του μπάσκετ, αλλά και του Ολυμπιακού που είναι πολλή βαριά. Θα ήθελα να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην οικογένεια του Άρη, στην οικογένεια του Ολυμπιακού και σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ που έζησαν μεγάλα πράγματα μαζί του”.

Για το αν μετέδωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης το πνεύμα του νικητή στις επόμενες γενιές προπονητών, αλλά και στον ίδιο: “Αναμφισβήτητα. Πρόκειται για μία μεγάλη φυσιογνωμία. ένας άνθρωπος που σημάδεψε το ελληνικό μπάσκετ, γενικότερα τον αθλητισμό και αργότερα και την πολιτική. Νομίζω οποιοσδήποτε έζησε τα χρόνια του Άρη, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας σίγουρα έχει αποτύπωμα από την πορεία του”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό