23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σε think tank η ανιψιά του Σάκη Μουμτζή, Ιφιγένεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία νέα γενιά στελεχών επιχειρεί να αναδείξει μέσα από τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης και η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα τα περισσότερα από τα πρόσωπα που τα απαρτίζουν είναι φρέσκα πρόσωπα και με βαριά βιογραφικά. 

Μεταξύ αυτών και η Ιφιγένεια Μουμτζή την οποία τοποθέτησε στο think tank του ΣΥΡΙΖΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα – θέση για την οποία η ίδια δήλωσε πως αποτελεί μεγάλη της τιμή. 

Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι στο think tank του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ανάμεσα σε διακεκριμένους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς που καθημερινά προασπίζουν με το έργο τους την Ισότητα και τη Δικαιοσύνη.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και την… https://t.co/S0t3L6hgky

— Ifigenia (Ifi) Moumtzi (@Ifigenia_Moum) February 27, 2024

Πρόκειται για την ανιψιά του δημοσιογράφου – αρθρογράφου Σάκη Μουμτζή ο οποίος έχει έντονη πολιτική αρθρογραφία με καθαρή θέση απέναντι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η οικογένεια μας είναι υπερήφανη για το αστεράκι μας. Ιφιγένεια Μουμτζή, ετών 22. Πάντα τέτοια. pic.twitter.com/92H2pkxwuW

— ΜΟΥΜΤΖΗΣ ΣΑΚΗΣ (@sakismoumtzis) December 17, 2021

 

Η 25χρονη Ιφιγένεια Μουμτζή, απόφοιτη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και υπεύθυνη της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας έκανε μάλιστα μία αρκετά αιχμηρή ομιλία στο Συνέδριο του κόμματος.  

Μιλώντας στο Action 24, ο κ. Μουμτζή έκανε μία σαφή τοποθέτηση για τα όσα συνέβησαν στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως η παρέμβαση Τσίπρα ήταν εκείνη που άλλαξε την πορεία του και όλα εκείνα τα οποία είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν… 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό